MIT TRÄGERN UND VOLANTS - Skjortklänning - vit Vackra billiga damkläder PULL&BEAR oivvkq1674-Fashion Kläder

Triumph Bygel-bh - vanilla Vackra billiga damkläder SAND 1635 Jones Dandy 1 2 PP Normal Kostymer & kavajer Sloggi sloggi EverNew Maxi Trosor Superdry Luvtröja - light grå Vackra billiga damkläder TWINTIP Fodralklänning - vit svart Vackra billiga damkläder Vero Moda VMTUVA - blås - ivy grön Vackra billiga damkläder Om oss  About / Advertise

Triumph CONTOUR SENSATION - Bygel-bh - nude beige Vackra billiga damkläder
Triumph ESSENTIAL MINIMIZ - Shapewear - smooth skin Vackra billiga damkläder

Warehouse Rostfärgad maxiklänning i flera skikt

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Triumph TRUE SENS - Shapewear - vit Vackra billiga damkläderTrue lila Exclusive Flerfärgad jumpsuit med volang och en bar axelTWINTIP A-linjekjol - light blå Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

TWINTIP Jeanskjol - washed svart Vackra billiga damkläder
TWINTIP Linne - neon rosa Vackra billiga damkläder
TWINTIP Skjorta - off-vit Vackra billiga damkläder

Park Lane Tröja Tape Yarn - orange - Dam

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.TWINTIP Vardagsklänning - brun svart Vackra billiga damkläderTwist & Tango Byxor Roxanne Trousers - Natur - Dam Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Twist & Tango Klänning Sasha - Röd - DamTwist & Tango Topp Dolly - Grå - Dam eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

PrettyLittleThing Plus sicksackmönstrad skjortklänning
Umbro Projects BOYFRIEND FIT LOGO TEE - T-shirt med print - prism lila Vackra billiga damkläder

Reebok Performance Sport-bh Hero Power Bra - Svart - Dam

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

UNMADE Copenhagen Alta kimono Ögrönlar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Vans FULL PATCH CREW TEE - T-shirt med print - quetzal Vackra billiga damkläderVaude kvinnor SVEIT - T-shirt med print - bright rosa Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Vero Moda Palmmönstrad bikiniögrönl i bandeau-modellVero Moda Bikini-bh vmPalm Bandeau Swim Top - Blå - DamVero Moda blås vmKiki 7 8 Top - Vit - Dam

Läs mer...
Vero Moda CHEQUEröd - Tygbyxor - dark grå Vackra billiga damkläder
Vero Moda Fuskpäls vmAvenue Faux Fur Jacket - Röd - Dam

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Vero Moda Långärmad tröja - snow vit Vackra billiga damkläderVero Moda Omlottklänning vmMolly S S Wrap Dress - Blå - DamVero Moda Shorts vmHot Seven NW Fold - Svart - Dam
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättVero Moda Tall Svarta vida culotte-jeansVero Moda Topp vmKarin 2 4 - Blå - DamVero Moda Tröja vmCute LS OverStorlek Blouse - Röd - Dam att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda Vardagsklänning - grön Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda VMERIKA - blås - svart Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMIVA LACESLEEVE V-NECK - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Vero Moda VMMORNING DRESS - Strandaccessoar - svart Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVila Blazer - svart Vackra billiga damkläderVila Byxor viFlourisa Iliane - Blå - DamVila Jeansjacka viShow Denim Jacket - Blå - Dam ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vila Topp viStribas 3 4 T-shirt - Blå - Dam
Vila VIBEKIDA - blås - blå haze Vackra billiga damkläder
Vila VIDREAMERS PURE - T-shirt med print - guldfinch pepper grön Vackra billiga damkläder

Viktigt!

Vila VILAVIGNA MAXI DRESS KA Klänningar
Vila VIMSA S S T SHIRT Ögrönlar
Vila VIRIL - Stickad tröja - beige Vackra billiga damkläder

Kontakt

Vila VITINNY - Jerseyklänning - cloud dancer Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

lilaa by Mango FLOW - Tygbyxor - rosa Vackra billiga damkläder
lilaa by Mango Striped wrap dress Klänningar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Volcom Plaid Attitude Vändbar bikiniögrönl med rutigt mönster
Wallis CROP - Tygbyxor - khaki Vackra billiga damkläder

Stöd FARR!

Warehouse Svart bikerjacka i skinnimitation

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Weekday Dark Mörkorange t-shirt

Vi gör Elektroniktidningen

Wood Wood Delphine dress Klänningar Anne-Charlotte Sparrvik

Wrangler Skjorta LS 1pkt Flap Shirt - Svart - Herr
Per Henricsson

Y.A.S Klänning YAS Amaze ls dress - Svart - Dam

Anna Wennberg

YAS YASLIVILA LS TOP Ögrönlar

Jan Tångring

Essentials 3 PACK - String - rosa svart Vackra billiga damkläder

Essentials Maternity 2 PACK - T-shirt - bas - dark grå melage navy peacoat Vackra billiga damkläder
ZAY Cardigan yAlda L S - Svart - Dam
Zizzi Jeansjacka - Blå - Dam
Zizzi Sweatshirt ALeo L S Blouse - Grå - Dam
Weekday Stickad minikjol med virvelmönster
Weekday CUBA - T-shirt - bas - light gul Vackra billiga damkläder TMS 2019
Weekday TENILLE JACKET - Jeansjacka - grön Vackra billiga damkläder
WeSC Tröja Anwar - Blå - Herr
Whyröd Topp Moina Graphic Pear Top - Svart - Dam pickering maj