Mecanimals Mega Spindel Lastbil Transformering Ro Mecard Turning pijvev1579-Leksaker

Träpärlor - 10 mm - Röd - 20 g - ca 70 st Grepp Klättervägg - 5 Pack mixade Smallstuff dockfilt med nyckelpiga Bug Catcher Insektsfångare alltid billig frakt LEGO® Jurassic World Carnotaurus Gyrosfärflykt 75929 Schleich Förstahjälpensats med islandshästar 42430 Om oss  About / Advertise
My Little Pony Retro Skydancer alltid billig frakt

Vackra bilder

Brio 33319 Aktivitetståg alltid billig frakt
MLP - My Little Pony - Power Ponies 4 st
LEGO® Creator Modular - Vintersemester 31080
Fisher Price Thomas & Vännerna Friends Tåg - Porter FP
Nabbi Pärlor Jumbo 10mm - Standardfärger - 3200 st
Dragdjur - räv - Bloomingville alltid billig frakt
Badring Badleksak Flamingo alltid billig frakt
Nabbi Pärlor 6000 st - Neonblå nr 29 - Medium
World of Winx Dreamix Fairy Musa Docka
Teddykompaniet TeddyCream Kanin XL 78cm
LEGO® NEXO KNIGHTS 70335 Ultimate Lavaria
Kägelkropp - H 13 cm - Frigolit - 25 st
Monster High Manny Taur & Iris Clops
Monster High Dance The Fright Away Draculaura Doll Docka 30cm
Pokemon Growlite Gosedjur alltid billig frakt

söndag 31 mars 2019

Cernitlera Svart (100) - 56g Premium Polymer Clay
LEGO® Star Wars Duel on Starkiller Base 75236
Hot Wheels Starship Disney Mattel Star Wars Tie Fighter FP

lördag 2 mars 2019

Hama Maxi Pärlor och pärlplattor i burk 400 st rosa

Mecanimals Mega Spindel Lastbil Transformering Ro Mecard Turning pijvev1579-Leksaker

LEGO® Disney Ariels slott vid havet 41160

måndag 21 januari 2019

Ljushållare för julgransljus - Mini 12 mm - 4 st

Twisty Petz Babies 4-pack s2 Ping KoalaOm vår litenhet blev jag varse i morse. 
Den lilla röda pricken som är vår måne, och vanligtvis gul, blev rödare och rödare. Och härnere stod jag och glodde mot skyn, halvt ihjälfrusen för att det var tjugo grader kallt. 

Licensierad Bilbana WRC Radical Jumping Rally 8m 1 43 skala Jag stod där påbyltad till tänderna för att få se pricken, men det var såå värt det. Jag blev ännu lugnare och tryggare än förut. 
Schleich Terrängbil med vinsch 42410 Tänkte på mina små, små problem i livet. Som om universum brydde sig?

Frozen Northern Lights Elsa docka & Snowgies  Min lilla bubbla som är jag är en av cirka tio miljarder. Jag blundade och kände hur alla våra viktiga saker inte spelar någon roll i världsalltet. 
Pokemon Booster Sun & Moon Guardians Rising Vi kämpar mot sjukdomar och orättvisor, vi rakar benen, köper Porschar och vill ha kärlek och lycka. Vi gråter, skrattar, lever och dör. 

Jag fick lust att bo i ett hus ensam långt ute på landet men kom på att jag är mörkrädd. Vi är tio miljarder helt unika små bubblor! 
Självklara grejer men bra att bli varse emellanåt.


 I lördags mullrade det på Storgatan, skratten studsade mellan väggarna i min fortfarande taveltomma lägenhet. 
Playmobil Action, Polispatrull ljud ljus
I min soffa, med musik i bakgrunden, tusen tända värmeljus för mysfaktor och värme delade vi gemensamma och vitt skilda erfarenheter denna lördagskväll och gjorde den till en välbehövlig energiboost mitt i tråkjanuari. 
Gross Science Experimentlåda alltid billig frakt
Vi dryftade (lite) politik, rädslor, svek, glädjeämnen och våra finaste minnen bland annat. Vi spelade ett ”spel” som jag kan rekommendera:
 Vertell?s, heter det. 
Frågor som du gör djupa eller ytliga, du bestämmer själv. 

Nöjd somnade jag i alla fall inpå småtimmarna som en liten gris och snarkade säkert som en stor. Ja, det brukar bli så efter lite vin har jag hört.
Transformers Studio Series Deluxe Class Crowbar
Jag vaknade morgonen efter med ett leende på mina läppar – det höll i sig ända tills jag såg diskbänken.. 
Men inte ens den fick förstöra min uppåtgående glädjekurva. 
Med bh, trosor och tjocksockar drog jag igång gamla hits och diskade tametusan alltihop i takt. Och snabbt gick det.

Dickie Toys Trådstyrd Grävmaskin alltid billig frakt Ikväll har jag städat lådor och tvingar mig själv nu att skriva mina tankar, allt för att inte fastna i TV-träsket. 
Min son och jag hänger i soffan, han kollar mobilen samtidigt som han kollar såpor. Jag sitter med snäckor i öronen med skön musik och koncentrerar mig djupt på mina ord. 
Ett sätt att umgås med sina barn! ........ typ.

Brio 30226 Push & Go Racerbil alltid billig frakt Kram för idag!

Keyboard med mikrofon alltid billig frakt
Reaktioner: 
Inga kommentarer:
Singma matematik 1B Övningsbok - Foong Pui Yee Chang Suo Hui Lim Li Gek Pearlyn Wong Oon Hua Yeap Ban Har Shing Lee Publishers PTE LLD - böcker (9789127447783) Bokhandel Spirit Häst med ljud och rörelse HachetaSoft Stickers - 12,2 x 17,75 cm - Summer Fun - 1 ark

tisdag 15 januari 2019

Teddykompaniet Diinglisar, Kanin alltid billig frakt

Mockingbird - Kathryn Erskine - böcker (9780399252648) Bokhandel


Om liv och död, typ..


Tidigt på morgonen går jag, klockan är bara sex. 
My Youth Romantic Comedy is Wrong As I Expected @ comic Vol. 8 (manga) - Wataru Watari - böcker (9780316517225) Bokhandel Trafiken på överstan är gles, nästan obefintlig. 
Glimmer of Hope - - böcker (9780241383049) Bokhandel Jag kan snedda över gatan hur ofta jag vill utan att se mig för. 
Se mig för behöver jag bara göra om jag inte vill dratta omkull i halkan, ty många fastighetsägare, speciellt vid det gröna och det blå huset, har ingen aning vad de skulle kunna bli skyldig mig. 

Girl on Pointe Chloe's Guide to Taking on the World - Chloe Lukasiak Nancy Ohlin - böcker (9781681197371) Bokhandel Så därför går jag snällt (både mot mig och dem) mestadels mitt i gatan där det är rikligare med grus. (Jo, jag har nyinköpta broddar därhemma, men när jag sist använde dem så fick jag vända tillbaka och plocka upp dem så ofta eftersom jag klivit ur dem så det var inte roligt) Jag trippar så gärna. Jordens fantastiska byggen - - Jens Hansegård - böcker (9789178034444) Bokhandel Det är fortfarande svart ute, nere på stan ligger gågatan öde, julbelysningen svajar i vinden och golvvärmen har synliggjort gatstenarna. Jag har vant mig vid min promenadväg till jobbet och tycker att det är ganska skönt att ha hela min stad för mig själv, speciellt på tidiga morgnar – tänk att starta som en zombie och tjugo minuter senare anlända till jobbet som en nyponros. Kinderna är rosaröda i alla fall.

A Study Guide for Terry Bisson's the Toxic Doughnut (Bears Discover Fire) - Cengage Learning Gale - böcker (9781375394031) Bokhandel

Jag fixade jul och nyår med bravur, jag valde med omsorg lugna alternativ och hann träffa både vänner och familj. Gå på lunchmusik i kyrkan, midnattsmässa på julafton och dansa så ofta jag kom åt,ibland hemma ui vardagsrummet. Viktigt att komma ihåg när julångesten kommer om elva månader, det går att överleva.Fast förra veckan höll jag på å dog. 
Trodde jag, det var en fruktansvärd upplevelse. 

Jag hade haft svårt att somna, låg timme efter timme och kämpade. 
Så! 
Helt plötsligt, när jag vände mig på sidan kom sömnen! 
Jess!! hann jag tänka, den liksom överföll mig. 
Ni som fött barn vet hur det känns när moderkakan liksom varmt snurrålar sig ut (Usch, va äcklig jag är, ber om ursäkt) 
Creative Expert for Fortniters - Jason R. Rich - böcker (9781510749757) Bokhandel Men så kändes det i mina ben, de liksom snurrålades iväg och försvann. Jag blev rädd och försökte öppna min mun men mina läppar var helt stela. 
Jag försökte skrika men det kom bara väsande, kvidande och konstiga ljud.
 Jag låg på sidan och försökte sträcka ut mina böjda armar, men det gick inte, min kropp var helt stel. Jag var förlamad!

”Det är nu jag dör” tänkte jag. Såhär känns det...
 Jag fick för mig att någon som låg bakom mig hade tagit stryptag runt min hals.  Jag har ingen aning hur länge det pågick men efteråt låg jag länge med bultande hjärta och försökte förstå vad som hänt. 
Flower Fairies Activity Book [With Cut-Out Paper Dolls & Clothes] - Cicely Mary Barker - böcker (9780723264958) Bokhandel Och somna igen, det vågade jag absolut inte – tänk om det skulle hända igen?
Eller var det bara en otäck dröm? 
Jag ville tro det men när jag började berätta för mina vänner så fick jag reda på att det förekommer att kroppen kan somna före hjärnan. 
Anger Mercy Revenge - Lucius Annaeus Seneca - böcker (9780226748429) Bokhandel Det kallas sömnparalys. 
IncrödiBuilds Destiny Sparrow 3D Wood Model - Insight Editions - böcker (9781682980781) Bokhandel Vissa händer det ofta, andra en till två gånger i ett helt liv. 
Mig har det faktiskt hänt en gång förut, men då var jag övertygad om att det var en dröm. 

Learn Ancient Greek - Peter Jones Peter Jones - böcker (9780715627587) Bokhandel Play-Doh Pastafabrik alltid billig frakt

Har du varit med om det någon gång? Berätta gärna för mig, jag vill veta mer!

Hadji Murad Khadzhi-Murat - Leo Tolstoi - böcker (9785992512274) Bokhandel
Boy Band Manager - Mattias Eriksson Sebastian Valck Johanna Pettersson Jesper Strand Alexander Gräsgårds - böcker (9789177730705) Bokhandel Vidare har jag i mitt 38-åriga diabetesliv fått en ny insulinpump! 
Det är en sort som ska göra mitt liv ännu lättare. 
Energy (Grade 2) - Suzanne Barchers - böcker (9781480746053) Bokhandel Jag inser att den kommer att göra det, snart. Bara jag har lärt mig… 
Den vill bara att jag berättar för den hur många kolhydrater jag tänker sätta i mig så doserar den efter mina förinställningar. 
Den är revolutionerande för oss diabetiker och kom till Sverige i höstas om jag förstått det rätt. 
The Culturöd Club - Fabulous Fermentation Recipes - Dearbhla Reynolds - böcker (9781682682456) Bokhandel I begynnelsen gav jag mig själv en spruta morgon och kväll, mina lår var noga inrutade så att jag skulle variera injektionsställe. 

Jag skulle äta fyra potatisar, lite kött, grönsaker och två knäckebrödsmackor till lunch och middag. 
Äta äckliga osötade gräddbakelser på kalas och aldrig få samma mat som de andra i skolan. Att alltid få känna sig annorlunda i tonåren kan vara känsligt. Inte konstigt att jag bojkottade alltihop ett tag. 
Nog om det nu, ville bara berätta.Januari 2019 är halvt gången - vinter, snö och kyla alltså och jag sitter i mitt vardagsrum med tjocksockar och tjockkofta och längtar tills jag får ha shorts och linne igen.

PLUS Matematik C - Pia Eriksson - böcker (9789147123568) Bokhandel

Kram från mig!

Deutsch Als Fremdsprache - Dietmar Rosler - böcker (9783476102805) BokhandelAlabama Crimson Tide - Jeff Seidel - böcker (9781617834943) BokhandelBatman Vs Superman Figur 16cm - Wonder Woman FP Brandman t-shirt 5 - 7 år, ekologisk bomull - Den Goda Fen
Adeo Wörterliste - - böcker (9783766152701) Bokhandel
Neptune Far Far Away - Joyce Markovics - böcker (9781627245685) Bokhandel
Basketball Loading 75% Insert Tacos to Continue Basketball Doodle Book - Ashley Baker Dartan Creations - böcker (9781986932080) Bokhandel
Alaskan Forget Me Nots - Sarah Jack - pocket (9781466989450) Bokhandel
SER
200 Addition Worksheets with 5-Digit 3-Digit Addends Math Practice Workbook - Kapoo Stem - böcker (9781511548137) Bokhandel TMS 2019
Perfect Counselling - Max Eggert - pocket (9781844131563) Bokhandel
A School Manual of English Composition - William Swinton - böcker (9780344361708) Bokhandel
Hovercraft - Matt Scheff - böcker (9781624036101) Bokhandel pickering maj
Methodenbuch Differenzierung - Frank Müller - böcker (9783619013616) Bokhandel Pussel, ridstall från GOKI alltid billig frakt

Vi gör Elektroniktidningen

The Best Daughters Are Born in February Daughter Birthday Gift Notebook Journal - Creative Juices Publishing - böcker (9781985284012) Bokhandel Anne-Charlotte Sparrvik

Look Out for the Dingo - Amy Austen - böcker (9781499409383) Bokhandel
Per Henricsson

Miami Dolphins - Jim Whiting - böcker (9781628327113) Bokhandel

Anna Wennberg

Into the Wasteland - Lesley Choyce - böcker (9780889955226) Bokhandel

Jan Tångring

Personal Fitness - Charles S. Williams - böcker (9780757504679) Bokhandel

Disgusting Science - Glenn Murphy Mike (ILT) Phillips Glenn Murphy - pocket (9781447252993) Bokhandel
Camels - Discover Early Reader's Wildlife Photography Book - Discover Press - böcker (9781500229115) Bokhandel
Comparative Education - Nicholas A. Hans - böcker (9781138008359) Bokhandel
Rescue at Sea Around the World - Linda Staniford - böcker (9781484627532) Bokhandel