Pomkin ZOE - Långärmad tröja blå Vackra billiga damkläder - oivvkq1290-Fashion Kläder

The North Face Fine Vit t-shirt Röhnisch Sport-bh Braid Sports Bra - Svart - Dam Selected Homme Marinblå skjorta med normal passform och broderade blommor Stradivarius Batikfärgad klänning med smala axelband och fyrkantig halsringning Tiger of Sweden HILLS 6PPT Shorts Vero Moda Klänning vmVigga Slim Short Dress - Vit - Dam Om oss  About / Advertise

The North Face Quest Svart jacka
The North Face { [ 0]} Glacier Grön fleecetröja med dragkedja

Vila VIKRISSA 3 4 MIDI DRESS ZA Klänningar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Tiger of Sweden ARA L ByxorTiger of Sweden Byxor Cristin S Pants - Svart - DamTiger of Sweden DIDELOT S Ögrönlar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Tiger of Sweden Jeans Blå randig skjorta
Tiger of Sweden Jeans EVOLVE Jeans
Tiger of Sweden Jeans NICE Ögrönlar

ONLY ONLSTRIKE ANKLE PANT - Tygbyxor - cathay spice Vackra billiga damkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Tiger of Sweden Jeans WEST ÖgrönlarTiger of Sweden Klänning Mi Stretch Dress - Blå - Dam Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Tiger of Sweden NOKA ÖgrönlarTiger of Sweden Sweatshirt Tana O - Svart - Herr eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Polo Ralph Lauren Marinblå mystopp med våffelmönster lång ärm och spelarlogga
TOPECO SOCKS 8 P BAMBOO Strumpor

PUMA ESS Logo Pants TR op Joggingbyxor

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Topshop FULL CIRCLE - Maxikjol - ivory Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Triaction by Triumph EXTREME LITE - Sport-bh - vit Vackra billiga damkläderTriumph BEAUTY FULL DARLING - Bygel-bh - deep water Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Triumph BODY MAKE-UP - Bygel-bh - svart Vackra billiga damkläderTriumph DREAM SPOTLIGHT - String - svart Vackra billiga damkläderTriumph Push up-bh Sexy Angel Spotlight - Vit - Dam

Läs mer...
Triumph TRUE SHAPE SENSATION - Body - svart Vackra billiga damkläder
TWINTIP Baddräkt - svart multicolouröd Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Twist & Tango Kappa Beata Coat - Brun - DamTwist & Tango Topp Iris Pocket Tee - Blå - DamUNIQUE21 Hero Utsvängda byxor i plusstorlek med monogrammönster del av set
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättUrban Classics LADIES TONE ZIP LONGSLEEVE - Långärmad tröja - jasper coolrosa vit Vackra billiga damkläderVans Beige t-shirt med liten logga Endast hosVANS FLYING V MUSCLE SCOOP Ögrönlar att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda Blå skinny jeans med råkant

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda blås vmQueen L S Top - Svart - Dam
Vero Moda Curve Svart maxiklänning av jersey

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Vero Moda Jeansshorts vmNineteen Hr Loose Shorts - Blå - Dam

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVero Moda Tall Figursydd blazerVero Moda Topp vmLeslie S S Lace Top - Svart - DamVero Moda Tröja vmLefile LS V-neck Blouse - Vit - Dam ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda VMHOT SEVEN SLIT KNICKER MIX - Jeans Skinny Fit - light blå denim Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMNEWBALLOON - T-shirt med print - light grå melange svart Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMSTRIPED VERODONA - Blazer - night sky snow vit Vackra billiga damkläder
Versace Jeans Svart t-shirt med stor logga

Viktigt!

Vila Jumpsuit i spets med böljande ärmar
Vila blås viStarry L S Shirt - Vit - Dam
Vila Jacka cardigan Vinaja - Grå - Dam

Kontakt

Vila Klänning viLinea Strap Dress - Blå - Dam

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Vila NECKHOLDER - Maxiklänning - röd Vackra billiga damkläder
Vila Topp viJusty 3 4 Tie Top - rosa - Dam

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Vila Tunn jacka - grön Vackra billiga damkläder
Vila VICLASS PANT - Tygbyxor - brandied apricot Vackra billiga damkläder

Stöd FARR!

Vila VILAIA - blås - lilac snow Vackra billiga damkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Vila VIMILZA SHIRT DRESS Klänningar

Vi gör Elektroniktidningen

Weekday Alan Meathead T-shirt Anne-Charlotte Sparrvik

Weekday Osvald Svart rutig skjorta
Per Henricsson

Weekday BEYOND SLEEVELESS - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder

Anna Wennberg

Weekday STORM DRESS - Skjortklänning - dark grön Vackra billiga damkläder

Jan Tångring

Whistles Barrel leg jeans med hög midja

Whyröd Tröja Brigid Sweater Paisley - Svart - Dam
Wolford Rex Mas Tights Strumpor & tights
Wood Wood Trunk T shirt Ögrönlar
Y.A.S Blommiga vida byxor
Vila VIRIL - Stickad tröja - grå Vackra billiga damkläder
Vila VITINNY - Jerseyklänning - total eclipse Vackra billiga damkläder TMS 2019
lilaa by Mango MACRO - blås - egg shell Vackra billiga damkläder
Vivienne Westwood Anglomania VIRGINIA DRESS - Fodralklänning - röd Vackra billiga damkläder
WACAY Local Denim Shirt Ögrönlar pickering maj
Warehouse Grönt linne med knytbara axelband The North Face 92 Rage vit fleece med hel dragkedja