O1. SKI CREW Ögrönlar GANT oivpmj2582-Herrkläder

PUMA MODERN SPORT Hoody Sweatshirts Libertine Libertine Option Ögrönlar New Balance CAPTIVATE KEYHOLE TANK - Funktionströja - grön Vackra billiga damkläder Peak Performance W UNIT L P Ytterkläder SAVAGE X FENTY CHEEKY - Briefs - semisweet Vackra billiga damkläder Superdry ESSENTIAL TANK - Linne - rosa Vackra billiga damkläder Om oss  About / Advertise

PUMA PUMA XTG 94 Track Pant Sweatpants
Puma SEAMLESS LEGGINGS - Tights - rosa tint Vackra billiga damkläder

Warehouse  Set med bikiniögrönl och badshorts

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Rag & bone ANKLE CIGARETTE JeansRag & bone NEW YORK TEE ÖgrönlarRagwear Plus EXCLUSIVE GLEN PRINTED MAXI SKIRT - Maxikjol - svart Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Raiine SALINA T SHIRT Ögrönlar
Reebok C Lux 3 4 Tight RIbbed Leggings & tights
Reebok Classics CL FLC REEBOK CL CREW Ögrönlar

Craft CORE FUSEKNIT TEE Ögrönlar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Reebok Classics F Fleece FZ Hoody ÖgrönlarReebok OS FärgBLOCK CROP TOP Ögrönlar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Reebok TS WOVEN PANT SweatpantsResteröds Mid sleeve stripes. Ögrönlar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Esprit Collection NEW PARTY - blås - ink Vackra billiga damkläder
Résumé Mouritz bikini brief Badkläder

Happy Socks 3 Pack Pop Trunk Boxershorts

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

River Island Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av S.Oliver SWIMSUIT - Baddräkt - svart cream Vackra billiga damkläderSalomon DRIFTER LOFT HOODIE M YtterkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Salomon X WOOL SS TEE M ÖgrönlarSamsøe & Samsøe Heather blazer 7968 YtterkläderSamsøe & Samsøe Mason swim shorts 6956 Badkläder

Läs mer...
Samsøe & Samsøe Theta tn dress 10440 Klänningar
SAVAGE X FENTY BRALETTE - Topp - goji berry Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Scotch & Soda Ams blåw western shirt regular fit ÖgrönlarScotch & Soda Drop shoulder blouse ÖgrönlarScotch & Soda Regular fit tee with artwork Ögrönlar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSeafolly V Wire Maillot BadkläderSeafolly SUNFLOWER BORDER BUSTIER BANDEAU - Bikiniögrönl - electric blå Vackra billiga damkläderSecond Female Marissa Knit O Neck Ögrönlar att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Selected Femme SLFALESSA MW ANKLE PANT B Byxor

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Selected Homme SLHSLIM MYLOCREED NAVY CHECK BLZ B NOOS Kostymer & kavajer
Signal Pablo V Knit Ögrönlar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Six Ames MELANIE Klänningar

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSoyaconcept SC INGUN ÖgrönlarSoyaconcept SC rosaL KlänningarSportmax Code ODEON Klänningar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sunseeker Glam Solid Halter Top Badkläder
Superdry CREST LOGO FIXED TRI BIKINI TOP Badkläder
Superdry MARL TOGGLE PUFFLE JACKET Ytterkläder

Viktigt!

Superdry ROOKIE HEAVY WEATHER PARKA Ytterkläder
Superdry Sport SURF SPORT HOOD Ögrönlar
Superdry VINTAGE DESTROY S S PIQUE POLO Ögrönlar

Kontakt

Taifun JEANS LONG Jeans

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Tiger of Sweden ACIS Ytterkläder
Tiger of Sweden Jeans STRAIGHT

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Tonsure CREWNECK SWEATSHIRT W. TEDDY LOGO. Ögrönlar
Triumph Delicate Flowers Tai Badkläder

Stöd FARR!

Twist & Tango Allison Blouse Ögrönlar

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

United Färgs of Benetton BLOUSE Ögrönlar

Vi gör Elektroniktidningen

Weekend Max Mara orange Klänningar Anne-Charlotte Sparrvik

Whyröd MOINA LONG SOLID Klänningar
Per Henricsson

Won Hundröd GANNON Ögrönlar

Anna Wennberg

Wrangler CROP KNIT SHIRT Ögrönlar

Jan Tångring

YAS YASWILERA SUEDE JACKET Ytterkläder

ZAY MAGGIE CROPPED PANT - Leggings - vintage indigo Vackra billiga damkläder
Zoe Karssen BIKINI BRIEFS HEART Badkläder
DESIGN Petite Tropiskt tigermönstrat strandset i jersey
2NDDAY 2ND Dott Printed Ögrönlar
Vanessa Bruno JENESIS Ögrönlar
Vero Moda VMCARLY - blås - misty rosa Vackra billiga damkläder TMS 2019
Vero Moda VMNO NAME - Kofta - dark grå melange Vackra billiga damkläder
Vila VIDREAMERS PURE - T-shirt - bas - begonia rosa Vackra billiga damkläder
Vila VIOLIVANA - Stickad tröja - natural melange Vackra billiga damkläder pickering maj
lilaa by Mango STELLA - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder PUMA Ignite 1 2 Zip Top W Ögrönlar