VEST JULIANNE Klänningar Desigual oivpmj1682-Damkläder

Nué notes Torino Ögrönlar Hummel HMLMILES WAISTCOAT Ytterkläder Lee SCARLETT - Jeans Skinny Fit - svart rinse Vackra billiga damkläder MSGM TANK TOP Ögrönlar Peak Performance BARRIER V Ytterkläder Samsøe & Samsøe Maid ls 7201 Ögrönlar Om oss  About / Advertise

Oasis PEG LEG TROUSERS - Tygbyxor - khaki Vackra billiga damkläder
Object OBJLOURDES - blås - gardenia Vackra billiga damkläder

Strellson 11 Sereno 10005782 Ögrönlar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,ODD MOLLY high heart turtleneck ÖgrönlarODD MOLLY magic space blouse ÖgrönlarODD MOLLY rainbow long cardigan Ögrönlar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

ODD MOLLY sparkling blouse Ögrönlar
ODLO CREW NECK DRY PRINT - T-shirt med print - faded denim Vackra billiga damkläder
ONLY Carmakoma CARLUX CECILIA - blås - misty rosa Vackra billiga damkläder

Alpha Industries PPS N2B Ytterkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.ONLY ONLAWESOME O-NECK REGULAR - Sweatshirt - svart Vackra billiga damkläderONLY ONLDIAMOND - Stickad tröja - misty rosa Vackra billiga damkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",ONLY ONLGILDA - blås - cloud dancer svart Vackra billiga damkläderONLY ONLLILLI PANTS - Tygbyxor - svart night sky Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Columbia Powder Lite™ Skirt Kjolar
ONLY ONLNEW DIA - Jacka i konstläder - peat Vackra billiga damkläder

Ellesse EL SOLOS Leggings & tights

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

ONLY ONLPIPER - Shorts - night sky cloud dancer misty rosa Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Opus MAMIKO ORIENTAL - Träningsbyxor - grace grå Vackra billiga damkläderOscar Jacobson Sye Coat YtterkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Panos Emporio POTENZA BadkläderPart Two Cannes Dot BZ YtterkläderPart Two Lyra DR Klänningar

Läs mer...
Part Two ORLANDO - Stickad tröja - keepsake lilac Vackra billiga damkläder
Passionata GLORIA - String - corallin Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Peak Performance X1 PARKA YtterkläderPersona by Marina Rinaldi REMI ByxorPieszak Cleo ls shirt Ögrönlar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPlease Jeans ABELI YtterkläderPolo Ralph Lauren 3BDPPCSP LONGSLEEVE SPORTSHIRT ÖgrönlarPolo Ralph Lauren Långärmad tröja - blå note nevis Vackra billiga damkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Polo Ralph Lauren SUMMER ANTIQUE JRSY LSL KNT Ögrönlar

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
PULL&BEAR Jeans slim fit - dark blå Vackra billiga damkläder
Pulz Jeans Rosita skirt twill Kjolar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

PUMA ESS PADDED JACKET Ytterkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotReebok Classics AC F DIS OTH ÖgrönlarReebok Nature X L S Top ÖgrönlarResidus Moa silver Klänningar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
S.Oliver Långärmad tröja - creme Vackra billiga damkläder
Salomon LIGHTNING LIGHTSHELL JKT W Ytterkläder
Samsøe & Samsøe Kara top 10725 Badkläder
Samsøe & Samsøe Trunks 3702 Boxershorts

Viktigt!

SAVAGE X FENTY LEGGING - Pyjamasbyxor - heather grå Vackra billiga damkläder
Schmuddelwedda Parkas - gul c.block Vackra billiga damkläder
Scotch & Soda Crewneck tee with multicolour flock print artwork Ögrönlar

Kontakt

Scotch & Soda Short sleeve tee with drawcord detail at sides Ögrönlar

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Seafolly Shine On Twist Bandeau Badkläder
Second Female Sana Shirt Ögrönlar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Selected Femme SLFPORTA MW ANKLE PANT B Byxor
Selected Homme SLHSQUARE BOMBER JKT W Ytterkläder

Stöd FARR!

Six Ames CHANTAL Ögrönlar

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Skogstad Milde down jacket Ytterkläder

Vi gör Elektroniktidningen

Superdry ACTIVE FITTED - Linne - coral Vackra billiga damkläder Anne-Charlotte Sparrvik

Superdry JERSEY AOP POCKET POLO Ögrönlar
Per Henricsson

Superdry ROOKIE HEAVY WEATHER PARKA Ytterkläder

Anna Wennberg

Superdry SUPERDRY CORE GYM TEE Ögrönlar

Jan Tångring

Svea Penelope Pants Sweatpants

Theory BRINGAM LS.FLAT SATE Ögrönlar
Tiger of Sweden Jeans TANA PR Ögrönlar
Topshop CLEAN - Jeanskjol - blå denim Vackra billiga damkläder
TWINTIP Jeansklänning - dark gul Vackra billiga damkläder
Soft Rebels Sally Dress Klänningar
Soyaconcept SC FATIA Ögrönlar TMS 2019
Soyaconcept SC SARENA Byxor
Stand Marianne Coat Ytterkläder
Stig P Louisa T shirt Ögrönlar pickering maj
Storm & Marie ROSS SS Ögrönlar Nué notes Hella Ögrönlar