Winter Spring Summer Sweet 17 Metallic Ögrönlar Fall oivpmj2232-Damkläder

Peak Performance W SWI CR P Kenzo Parka Main Ytterkläder Max Mara Leisure 1rosaRI Badkläder ONLY ONLLAURA - Stickad tröja - light grå melange Vackra billiga damkläder Reebok Classics CL FT TAPED PANT Joggingbyxor Soft Rebels Sandy Skirt Kjolar Om oss  About / Advertise

Peak Performance WORKITPRSH Shorts
Pepe Jeans NEW BROOKE - Jeans slim fit - 000denim Vackra billiga damkläder

Twist & Tango Salome Trousers Sporty Flower Byxor

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Pieszak Amilie v neck dress KlänningarPieszak Hannah kimono dress KlänningarPieszak Tammy knit Ögrönlar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Please Jeans C SNAKE PRINT Byxor
Please Jeans PLVA908H1138 Klänningar
Polo Ralph Lauren Big & Tall Double Knit Bomber Jacket Ögrönlar

By Malene Birger DRIA Ögrönlar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Polo Ralph Lauren Dolman Wool Sweater ÖgrönlarPolo Ralph Lauren MARTINIQUE TANK SHELF BRA - Baddräkt - guava Vackra billiga damkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Polo Ralph Lauren Slit Cable Turtleneck Sweater ÖgrönlarPolo Ralph Lauren TERRY SHORT - Pyjamasbyxor - vit Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Diane von Furstenberg L S FITTED T SHIRT Ögrönlar
POSTYR POSCAMILLA - Stickad tröja - placid blå Vackra billiga damkläder

GANT O1. ARCH LOGO HOODIE Sweatshirts

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

PrettyLittleThing Bikini-set i bandeaumodell

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av PUMA Energy Windbreaker YtterkläderPuma MODERN SPORTS HOODY - Luvtröja - pale rosa Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Puma Sport-bh - ponderosa pine Vackra billiga damkläderRabens Saloner Animal jacquard jacket YtterkläderRag & bone LONDON TEE Ögrönlar

Läs mer...
Raiine KNOX COAT Ytterkläder
Reebok Classics AC F Disruptive Tee Ögrönlar

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Résumé Heather Dress KlänningarRiver Island Fodralklänning - grön dark Vackra billiga damkläderRöhnisch PLEAT SKORT Kjolar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättRussell Athletic RU LEANDRO GRAPHIC L S CL BL T ÖgrönlarS.Oliver Trenchcoat - peach Vackra billiga damkläderSalomon HALOES DOWN HYBRID HOODIE Ögrönlar att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Samsøe & Samsøe Erna jumpsuit 10305 Jumpsuits

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
SAND 3644 Mica Klänningar
SAVAGE X FENTY HIGH WAISTED THONG - String - mahogany Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Schmuddelwedda Huvtröja med dragkedja - rosa melange Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSeafolly Shine On Fixed Tri BadkläderSecond Female Minnelli Knit Loose O NeckSelected Femme SLFELLA LS PLISSE DRESS EX Klänningar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Skogstad Holen 2 layer technical ski trousers Byxor
Soft Rebels Mui New Blouse Ögrönlar
Soulland Woltz t shirt w.long sleeves and print Ögrönlar

Viktigt!

Soyaconcept SC NAZIR Ögrönlar
Sportmax Code BELINDA Ögrönlar
Starter ST WILL DEEP WISTERIA CRRT Ytterkläder

Kontakt

Stig P Nana Klänningar

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Storm & Marie NELL PA_CHECK Byxor
Sunseeker New Tahitian Plus Cup Top Badkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Superdry FJORD OVOID PARKA Ytterkläder
Superdry OSAKA AOP LITE TEE Ögrönlar

Stöd FARR!

Superdry Sport BOOMER CREW Ögrönlar

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry TRACK AND FIELD - Träningsbyxor - eclipse navy Vackra billiga damkläder

Vi gör Elektroniktidningen

Usha blås - off-vit Vackra billiga damkläder Anne-Charlotte Sparrvik

Vero Moda Curve VMDOFFY STRUCTURE BOO - Stickad tröja - festival fuchsia Vackra billiga damkläder
Per Henricsson

Vero Moda VMHANNA ANNABEL OPEN CARDIGAN - Kofta - svart Vackra billiga damkläder

Anna Wennberg

Vila VIAKS - Trenchcoat - svart Vackra billiga damkläder

Jan Tångring

Vila VIMARENA BLAZER Ytterkläder

lilaa by Mango BiFärg super slim fit jeans Jeans
Weekend Max Mara DRY Ögrönlar
Whyröd KAROLINA CHERRIE Ögrönlar
Won Hundröd Fawn Byxor
T by Alexander Wang RAW EDGE V NECK DRESS Klänningar
Theory PINTUCK PANT.KNIT TW Byxor TMS 2019
Tiger of Sweden Jeans SHELLY - Jeans Skinny Fit - beyond Vackra billiga damkläder
Tonsure Jersey regular shorts Shorts
Triumph Mix & Match 19 Midi sd Badkläder pickering maj
Twist & Tango Ellen top Ögrönlar Peak Performance W LOMB L Ytterkläder