Dreimaster DREIMASTER - Parkas - röd Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
EDC by Esprit Skirts woven Kjolar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dreimaster Kofta - röd melange Vackra billiga damkläder
Edwin Capitol Jacket Ytterkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEivy ICECOLD WINTER TIGHTS - Långkalsonger - summer garden Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ellesse EL BERTONI Joggingbyxor
Ellesse EL LINARI Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dreimaster MIT SPITZE IM RÜCKENTEIL - T-shirt med print - rosa Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dreimaster Sweatshirt - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ellesse EL POMUM BadkläderEllesse rosaBELLA - T-shirt med print - turquoise Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dreimaster Trenchcoat - sand Vackra billiga damkläder
Envie de Fraise ADELAIDE - Maxiklänning - grön blå Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Esprit blås - svart Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Esprit CARDI - Kofta - light blå Vackra billiga damkläder
EA7 T SHIRT T shirts
Esprit Casual Sweatshirts Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetEsprit Collection PLEATED - A-linjekjol - light rosa Vackra billiga damkläderEsprit Jeans straight leg - blå foncé Vackra billiga damkläderEsprit Sport Jackets outdoor woven Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Eton Micro Floral Print twill Shirt Ögrönlar
Even&Odd active Tights - light grå svart Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEven&Odd Flaröd jeans - khaki Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Edc by Esprit CABLE - Stickad tröja - amber gul Vackra billiga damkläder