K M. Peter Washed Poplin Shirt Ögrönlar Filippa oivpmj2321-Herrkläder

HOLZWEILER POCHARD Dress Klänningar HAN Kjøbenhavn Bankers Trench Coat Ytterkläder HAN Kjøbenhavn Boxy Coat Ytterkläder HAN Kjøbenhavn Drop Shirt Ögrönlar HAN Kjøbenhavn Knit Turtleneck Ögrönlar HAN Kjøbenhavn Relaxed Crew Ögrönlar Om oss  About / Advertise

Hope Are Coat Ytterkläder
Hope Focus Dress Klänningar

HAN Kjøbenhavn Track Pants Sweatpants

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Hummel CLASSIC BEE WO PHI ZIP JACKET YtterkläderHummel HMLFAY SEAMLESS TIGHTS Leggings & tightsHummel hmlROONIE RAIN COAT Ytterkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Hunkemöller Island Craft Aqua Ocean B Badkläder
Hunkemöller vit Lines Tanga Badkläder
IBEN Kian Shirt Print Ögrönlar

Happy Socks 2 Pack Big Dot Trunk Boxershorts

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Icepeak SHAINA - Träningsshorts 3 4-längd - anthrazit Vackra billiga damkläderIda Sjöstedt Tilly Dress Klänningar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Imitz Shirt l s Woven ÖgrönlarInWear Gryta Shirt Ögrönlar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Happy Socks Ice Cream Swim Shorts Badkläder
InWear Penny Top LW Ögrönlar

Head CROSS BRA kvinnor - Linne - skyblå svart Vackra billiga damkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

InWear Vivianna Skirt HW Kjolar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av J. Lindeberg Jay Shiver JeansJ. Lindeberg Porter Fresco Tux ByxorCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.J.CREW CAMERON - Tygbyxor - graphic charcoal Vackra billiga damkläderJaded London Festival Svart set med regnbågsfärgade flammorJDY JDYNEW WINNE 3 4 - Stickad tröja - cloud dancer linda dot svart Vackra billiga damkläder

Läs mer...
JUNK de LUXE Jacquard pattern L S shirt Ögrönlar
Just Female Frikka knit Ögrönlar

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Kaffe KAmajo Dress KlänningarKappa ELIN - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläderKari Traa SUNDVE TEE Ögrönlar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättKIOMI Jeans Skinny Fit - dark blå rinse wash Vackra billiga damkläderKnowledge Cotton Apparel Funtional jacket oxford look GRS YtterkläderLagerfeld JACKET SIGN Ytterkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lauren Ralph Lauren Button Sleeve Cotton Top Ögrönlar

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lauren Ralph Lauren Striped Bell Cuff Top Ögrönlar
Lauren kvinnor Plus Storlek Shawl Collar Cotton Blend Cardigan Ögrönlar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Lee Jeans FLIGHT ZIP JACKET Ytterkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotLindbergh Small jacquard db collar L S ÖgrönlarLiquor N Poker Senapsgult set med ränderLyle & Scott Jumbo Cord Shearling Jacket Ytterkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Mango MARTE - Kappa rock - medium brun Vackra billiga damkläder
Marc O'Polo SYMMETRICAL - Poncho - calico blå Vackra billiga damkläder
Marlies Dekkers MD ROYAL NAVY HIGHWAIST BRIEF Badkläder
Masai Gracila tunic Klänningar

Viktigt!

Masai Solveig skirt Kjolar
Max & Co. CARRO Byxor
Max Mara Leisure TESO - Strandaccessoar - svart Vackra billiga damkläder

Kontakt

Mint&berry Vardagsklänning - dark blå Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Miss Selfridge CABLE SLEEVE BARDOT - Stickad tröja - blå Vackra billiga damkläder
Missya Flamingo top Badkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Monki Stickad tröja - orange röd rosa beige Vackra billiga damkläder
Morris McLaren Oneck Ögrönlar

Stöd FARR!

MyMo Vindjacka - dark blå Vackra billiga damkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

New Balance CAPTIVATE HOODIE - Luvtröja - vit Vackra billiga damkläder

Vi gör Elektroniktidningen

ODD MOLLY passionista pant Byxor Anne-Charlotte Sparrvik

ONLY ELLI LIGHT COAT - Kort kappa rock - dark grå melange Vackra billiga damkläder
Per Henricsson

ONLY ONLKAMMI CARDIGAN - Kofta - svart Vackra billiga damkläder

Anna Wennberg

ONLY ONLRILEY BLING - Stickad tröja - crocodile Vackra billiga damkläder

Jan Tångring

ONLY Tall ONLMARTA - Skjorta - umber Vackra billiga damkläder

Panos Emporio HUMMINGBIRD ANTHEA Badkläder
Part Two Mabel DR Klänningar
Peak Performance ARMY PKTLS Ögrönlar
Peak Performance W RAMSSTDR Klänningar
New Look ROLL NECK - Långärmad tröja - bright rosa Vackra billiga damkläder
Nike Performance ICON CLASH RUNNING TRACK SHORT - Träningsshorts - svart vit Vackra billiga damkläder TMS 2019
NN07 Angus Zip shirt 1317 Ögrönlar
Noa Noa Vardagsklänning - celestial blå Vackra billiga damkläder
Notes du Nord Jenna Flower Shirt Ögrönlar pickering maj
ODD MOLLY ACTIVE WEAR spin to win base layer top Ögrönlar HOLZWEILER IAN Knit Ögrönlar