Orving Jumpsuit Jumpsuits Diana oivpmj1718-Damkläder

Frank Dandy 2 Pack Tiger boxer Boxershorts Filippa K Flowy Silk Dress Klänningar Filippa K Gatheröd Jersey Blouse Ögrönlar Filippa K Greta Parka Ytterkläder Filippa K Hudson Twill Cropped Trousers Byxor Filippa K Katie Cord Jacket Ytterkläder Om oss  About / Advertise

Fransa BADOT BLOUSE - blås - maritime blå Vackra billiga damkläder
Fröd Perry Country Shirt 2018 FP Ögrönlar

Filippa K Kimono slv dress Klänningar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,French Connection AVENTINE DRAPE MAXI SHIRT DRSS KlänningarFrench Connection ELLETTE CREPE FRILL WRAP DRESS KlänningarFrench Connection PAROS SUDAN BELL SLEEVE TUNIC Ögrönlar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Freya FANCIES LONGLINE - Bygel-bh - cobalt Vackra billiga damkläder
Ganni rosaburg Crepe Klänningar
GANT G1. FULL LENGTH VELVET DRESS Klänningar

Filippa K M. Daniel Pop Jacket Kostymer & kavajer

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.GANT LOGO - Vardagsklänning - grå melange Vackra billiga damkläderGANT O1. PADDED BELTED JACKET Ytterkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",GANT O2. BROIDERIE ANGLAISE DRESS KlänningarGANT O2. TP B INDIGO REG BD Ögrönlar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Filippa K M. Lab Coat Ytterkläder
GANT POLKADROP SWIMSHORTS C.F Badkläder

Filippa K M. Noah Knit Slacks Byxor

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

GAP COZY MIDI - Kofta - light grå Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Gestuz Baxtor dress SO18 KlänningarGestuz gråe long skirt HS18 KjolarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Gestuz Nicola pants YE18 ByxorGestuz Tito skirt YE18 KjolarGina Tricot Martina blouse Ögrönlar

Läs mer...
Guess CLOUIS - Skjorta - lucy combo Vackra billiga damkläder
Haglöfs L.I.M COMP JACKET kvinnor - Hardshelljacka - blossom grön haze Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Hilfiger Collection CREST T SHIRT ÖgrönlarHOLZWEILER FRANK Coat YtterkläderHope Edwin Trouser Byxor
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättHoudini W's Purpose Pants ByxorHummel HMLFAY SEAMLESS TOP ÖgrönlarHunkemöller Nala Low Rio Badkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Icebreaker Mens Shifter Pants Joggingbyxor

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
InWear Hilma Dress Klänningar
InWear Vexi Short Dress LW Klänningar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Ivyrevel CROSS BACK MINI DRESS - Fodralklänning - svart Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotJDY JDYMATHISON NOOS - Stickad tröja - guld Vackra billiga damkläderJust Female Alice trousers ByxorJust Female Sean Top Ögrönlar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kari Traa ULLA LS Ögrönlar
KIOMI TALL Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder
Lacoste V NECK - Stickad tröja - flour Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren Cotton Boatneck Short Sleeve Top Ögrönlar

Viktigt!

Lauren Ralph Lauren Print Cotton Linen Sweater Ögrönlar
Lauren Ralph Lauren Wool Blend Coat Ytterkläder
Lee Jeans IVY Jeans

Kontakt

Lee WESTERN - Skjorta - opal Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Lez a Lez blåSA MANGA LONGA - blås - dark blå Vackra billiga damkläder
Lindbergh Pima o neck tee S S Ögrönlar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

LNDR ALL SEASONS BRA - Sport-bh - blå Vackra billiga damkläder
Lyle & Scott Sport Hislop Fleece Track Pant Joggingbyxor

Stöd FARR!

Mads Nørgaard Satin Flex Dromma Klänningar

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Mango Man Knit striped sweater Ögrönlar

Vi gör Elektroniktidningen

Miss Selfridge POPPER CUFF FUNNEL - Stickad tröja - navy cream Vackra billiga damkläder Anne-Charlotte Sparrvik

Missya Samos Swimsuit Badkläder
Per Henricsson

Morris Henley Shorts Shorts

Anna Wennberg

Moves kia jersey Kjolar

Jan Tångring

Native North THORVALD PAPER JACKET Ytterkläder

New Look MINI BUTTON BODY - Långärmad tröja - pine Vackra billiga damkläder
Nike Performance ICON CLASH TANK MILER - Funktionströja - wheat ember glow vit Vackra billiga damkläder
NN07 Falk 5037 Ögrönlar
Noisy May NMPOWER PANTS - Tygbyxor - dark grå melange Vackra billiga damkläder
Marc O'Polo Sweatshirt - mercury melange Vackra billiga damkläder
Masai Basigne top Ögrönlar TMS 2019
Masai Juna jacket Ytterkläder
Matinique Triton F Ögrönlar
Max Mara Leisure DINDI Byxor pickering maj
Mint&berry Tygbyxor - grön Vackra billiga damkläder FRAME LE HIGH STRAIGHT SW Jeans