Rebels Kit Pant Byxor Soft oivpmj6966-Damkläder

Tiger of Sweden MERE 2 Ögrönlar Ted Baker CYPRESS Strumpor Ted Baker FYRTRUK Ögrönlar Ted Baker LAMBIE Ögrönlar Ted Baker MOLMINA Klänningar Ted Baker SEASIDY Badkläder Om oss  About / Advertise

Tiger of Sweden NORTHROP Ögrönlar
Tiger of Sweden SOL Skinnbyxor

Ted Baker VELRANO Klänningar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Tretorn WINGS WOVEN JACKET YtterkläderTriumph ESSENTIAL MINIMIZER HIPSTER - Briefs - placid water Vackra billiga damkläderTriumph TEMPTING - Bygel-bh - illumines blå Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

TWINTIP Parkas - beige Vackra billiga damkläder
TWINTIP Tygbyxor - rusty röd Vackra billiga damkläder
Twist & Tango Ellen top Ögrönlar

Tenson Nidingen M Ytterkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Twist & Tango Malina Dress KlänningarTwist & Tango Willow Blouse Ögrönlar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Usha A-linjekjol - dark blå Vackra billiga damkläderValerie CORN TOP Ögrönlar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

The Lab 5066 Marta Cardigan Long Ögrönlar
Vanessa Bruno JENESIS Ögrönlar

The North Face DREW PEAK CREW - Sweatshirt - urban navy Vackra billiga damkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Vero Moda BOCA SS TOP NOOS - blås - peat Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Vero Moda VMNORA BOATNECK - Stickad tröja - light grå melange Vackra billiga damkläderVero Moda VMVENDELA ANKLE TROUSERS VMC ByxorCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Vila VIDIAM L S DRESS KlänningarVila VILOAN - Shorts - guldfinch Vackra billiga damkläderVila VINAJA - Blazer - lila tulip Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Vila VISELACE - Sweatshirt - cloud dancer Vackra billiga damkläder
lilaa by Mango LETI - Kappa rock - svart Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. WeSC ODEN BLOCKED ÖgrönlarWhyröd KAROLINA CHERRIE ÖgrönlarWolf & Whistle CROSS BACK BRA - Sport-bh - blå Vackra billiga damkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättWon Hundröd Fourteen Distressed Bue YtterkläderWood Wood Clare body ÖgrönlarWrangler HIGH SKINNY CROP JEANS Jeans att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
YAS YASAVIA LS DRESS Klänningar

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Essentials Stickad tröja - light blå Vackra billiga damkläder
Zizzi MMARRAKESH, LONG, PANT Byxor

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Zoe Karssen BIKINI BRIEFS HEART Badkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emot2NDDAY 2ND Maia Jeans3.1 Phillip Lim LS Painted dot ruffle dress KlänningarActive by Zizzi ALOGO - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Adidas ULT 7 8 TIGHT W Leggings & tights
Alpha Industries MA 1 TT Patch II Wmn Ytterkläder
Anna Field BACKLESS HALTERNECK TOP - Linne - dark röd Vackra billiga damkläder
Anna Field SET - Pyjamas - dark blå Vackra billiga damkläder

Viktigt!

ASICS LITE SHOW LONG SLEEVE - Funktionströja - performance svart Vackra billiga damkläder
Banana Republic ROUNDED COTTON CREW STRIPES Ögrönlar
Baum und Pferdgarten JANNY DRESS Klänningar

Kontakt

Benetton GABARDINE STRAIGHT - Jeans slim fit - svart Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Birgitte Herskind Cheri Dress Klänningar
BLK DNM LEATHER JACKET 1 Ytterkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

BOSS Business Wear Janufa Ytterkläder
Boss Casual Wear Osensio Ytterkläder

Stöd FARR!

Bruun & Stengade BS Stu Ögrönlar

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

By Malene Birger BRIENNE Ögrönlar

Vi gör Elektroniktidningen

Craft ESSENTIAL SHORT TIGHTS Shorts Anne-Charlotte Sparrvik

Cream JACOBELLA PANTS - Tygbyxor - royal navy blå Vackra billiga damkläder
Per Henricsson

Dagmar Lou Top Ögrönlar

Anna Wennberg

Day Birger et Mikkelsen Day Intense Ögrönlar

Jan Tångring

Designers Remix Alia Shirt Ögrönlar

Designers Remix Tyler Stripe Ögrönlar
Desigual JERS ANTIA Ögrönlar
Desigual VEST ANNA Klänningar
Diana Orving Polo dress Klänningar
By Malene Birger TIMONA Byxor
By Ti Mo Semi Couture Midi Dress Klänningar TMS 2019
Champion BOMBER - Luvtröja - vit Vackra billiga damkläder
CHANTELLE VOUS & MOI SG SANS BRETEL BH ar
Cheap Monday Uni tee No bs since used wash Ögrönlar pickering maj
Coster Copenhagen Blouse in sky print w. v neck Ögrönlar Tiger of Sweden KUMARIN S Ögrönlar