C High Rise Tight Leggings & tights Reebok oivpmj6132-Damkläder

Selected Homme SLHSLIM MYLOLOGAN brun CHECK TRS B NOOS Byxor Second Female Idal Knit T neck Ögrönlar Second Female Iris Dress Klänningar Second Female Kamilla Knit T Neck Ögrönlar Second Female Kokia Knit O neck Ögrönlar Second Female Leaf Foil Blouse Ögrönlar Om oss  About / Advertise

Selected Homme SLHSTRIPE STRUCTURE COT CREW NECK W Ögrönlar
Signal Borge Stripe Ögrönlar

Second Female Maldiva Knit T neck Ögrönlar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Six Ames GINE ByxorSkins Activewear Holm kvinnor Training Pants ByxorSkiny ADVANTAGE RIO SLIP 2 PACK - Briefs - svart Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Skogstad Holen 2 layer technical ski trousers Byxor
Sloggi WOW BREEZE HIPSTER - Briefs - new beige Vackra billiga damkläder
Soft Rebels Free Jacket Ytterkläder

Second Female Mio Blouse Ögrönlar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Soft Rebels Pingo Dress KlänningarSoft Rebels Zita Shirt Ögrönlar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Soulland PF18 MAY PUSSY T SHIRT W.LONG SLEEVES AND PRINT ÖgrönlarSoyaconcept SC DENA SOLID Klänningar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Second Female Nili Knit Wide Trousers Byxor
Soyaconcept SC MALLE Ögrönlar

Second Female Rebecca Ruffle Blouse Ögrönlar

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Soyaconcept SC PAIGE Ögrönlar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Stella McCartney Lingerie Push up-bh - peoy Vackra billiga damkläderStig P Aida ÖgrönlarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.STINE GOYA Balance, 376 Circles Drapy Jersey KlänningarStorm & Marie BRICKS PA ByxorStrellson 11 Ardoc J 3 10006925 Kostymer & kavajer

Läs mer...
Sunseeker Criss Cross Tie Side Hipster Badkläder
Superdry ALICE BF HOOD Ögrönlar

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Superdry OXFORD STRIPE SHIRT ÖgrönlarSuperdry SCANDI KNIT SWEATER DRESS KlänningarSuperdry Sport GYM TECH CHEVRON HYBRID Ögrönlar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSuperdry SURPLUS GOODS OVERStorlek S S TEE ÖgrönlarSuperdry VINTAGE LOGO SPARKLE CHENILLE ENTRY HOOD ÖgrönlarT by Alexander Wang SUPERFINE JERSEY S S CREWNECK TOP Ögrönlar att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
The North Face FANORAK - Vindjacka - spiced coral Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tiger of Sweden Jeans SKIP Ögrönlar
Tiger of Sweden OLEEG Ytterkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Topshop Petite CROP CABLE - Stickad tröja - oat Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotUsha Kappa rock - camel Vackra billiga damkläderVans FLYING MUSCLE SCOOP - Linne - vit Vackra billiga damkläderVero Moda VMBOCA MAYA - Shorts - navy blazer Vackra billiga damkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vila VIONEDAY S S T SHIRT Ögrönlar
lilaa by Mango Floral print dress Klänningar
Weekday HAILEY TURTLENECK - Stickad tröja - petrol Vackra billiga damkläder

Viktigt!

WeSC THE WIND JOGGER Joggingbyxor
Wiki Push Up bikini top Badkläder
Won Hundröd Gisele Ögrönlar

Kontakt

Wood Wood Tim jacket Ytterkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

YAS YASARTY LS SHIRT Ögrönlar
Essentials Kofta - taupe Vackra billiga damkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Zizzi MLUCCA - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder
Zoe Karssen LOOSE FIT RACER BACK TANK Ögrönlar

Stöd FARR!

DESIGN Mixa och matcha Ormskinnsmönstrad bikini i neon

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

2NDDAY 2ND Anoldi Klänningar

Vi gör Elektroniktidningen

Anna Field SET - Pyjamas - apricot Vackra billiga damkläder Anne-Charlotte Sparrvik

B.young BYGABBY FLOWER WRAP DRESS Klänningar
Per Henricsson

Baum und Pferdgarten BLOSSOM JACKET Ytterkläder

Anna Wennberg

BDG Urban Outfitters MOM - Tygbyxor - blå Vackra billiga damkläder

Jan Tångring

Birgitte Herskind Ballon Skirt Kjolar

Boob NIGHT DRESS - Nattlinne - vit soft rosa Vackra billiga damkläder
BOSS Business Wear Tiluni1 Byxor
Brixtol Textiles Harper Ytterkläder
By Malene Birger ADELIO Byxor
2NDDAY 2ND Puff Ytterkläder
8848 Altitude LINDY TEE - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder TMS 2019
Adidas Originals BB TRACK TOP Ögrönlar
Adidas Performance PLAIN TRIC - Träningsset - shocya vit svart Vackra billiga damkläder
ÁERON high neck box coat Ytterkläder pickering maj