Hipstertrosor Bambu 10-Pack alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Guess BE MY FRIEND Armband guld-colouröd

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Royal RepubliQ Loyal Belt Skärp
Jeans från Tiger of Sweden SLIGHT Strl W25 L32

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLösa Nitar - Svart Döskalle - 15 st = 99 Kr Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Napapijri N0YJN7A53 alltid billig frakt
Super Mario Luigi Bilnyckelfodral

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Geox Nydame alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Jordan CrödVER PACK Ryggsäck gym röd

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Unisex hoodie - Not afraid to sparkleSkjorta från Tiger of Sweden BROST Strl 39vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dyrberg Kern CLIC Smycken
HUGO Victorian_S zip env Axelväskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Woherrar Satin Evening Clutch Bag With Crystal Decoration Wedding

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 2 dels bikini, Grön alltid billig frakt
YOURTURN Slips dark blå grön Herraccessoarer
Paret Örhängen Stainless Steel Rund cirkel svart

På tisdagen godkände ministerrådetLiebeskind Berlin DUO Axelremsväska dusty rosaBECKSÖNDERGAARD Headband Olivian HåraccessoarerT-shirt - I’ll Be Back - DAM alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Björn Borg Hipster Reflection, Evening Sand
Rostfritt stål ring Hjärta alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenStor sko Halsband med kristaller och lång kedja anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Enter TOURING BACKPACK MINI Ryggsäck melange blå natural