Champion BOMBER - - vit Vackra billiga damkläder Luvtröja oivpmj1049-Fashion Kläder

Max Mara Hosiery PARSEC Strumpor & tights Freequent Regnjacka - olive night grön Vackra billiga damkläder Ivyrevel Sharp Shoulder Mini Dress Klänningar Lyle & Scott Sport OTH Anorak Ytterkläder Nike Sportswear GYM PANT PLUS - Träningsbyxor - svart sail Vackra billiga damkläder Polo Ralph Lauren Big & Tall Double Knit Jogger Byxor Om oss  About / Advertise

Max Mara Leisure FASTOSO Ögrönlar
Max Mara Leisure TESO - Strandaccessoar - svart Vackra billiga damkläder

Scotch & Soda RELAXED FIT Classic shirt in cotton linen blend Ögrönlar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Mint&berry Vardagsklänning - botanical garden Vackra billiga damkläderMinus Channe Tee ÖgrönlarMinus Holk Pants Byxor sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Minus Runa dress Klänningar
Miss Selfridge Tunn jacka - navy Vackra billiga damkläder
Missguided SCOOP BACK LONG SLEEVE BODYSUIT - Långärmad tröja - blåsh Vackra billiga damkläder

Won Hundröd CHRISTINA Ytterkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Missya Caz hipster BadkläderMissya Pisa top Badkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Modström Natasha pants ByxorMonki SIBYLLA - Stickad tröja - oatmelange blå rust Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Baum und Pferdgarten CORNELIA Byxor
Morris Donington Sport Coat Ytterkläder

Dale of Norway Seefeld masculine sweater Ögrönlar

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Morris Lady Juliet Jacket Ögrönlar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Napapijri BONTHE - Sweatshirt - mineral rosa Vackra billiga damkläderNew Balance CAPTIVATE HOODIE - Luvtröja - grön Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.New Look BUTTON SHOULDER BEAUTY JUMPER - Stickad tröja - teal Vackra billiga damkläderNew Look PLAIN LONGLINE HOODY - Luvtröja - dark burgundy Vackra billiga damkläderNewline Imotion Printed Shorts Shorts

Läs mer...
Nike Performance ICON CLASH Färg BLOCK GRAPHIC - Tights - carbon heather svart game royal Vackra billiga damkläder
Nike Performance TECH PACK TRAINING - Tights - oil grå svart Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Noisy May NMAMBER SHORT - Tunn jacka - ivy grön Vackra billiga damkläderNotes du Nord Dallas Dress KlänningarNué notes BERTA SHIRT Ögrönlar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättObject OBJFEVA OFF SHOULDER - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläderODD MOLLY devotion dress KlänningarODD MOLLY miss sweet cardigan Ögrönlar att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ODD MOLLY sunset berries l s blouse Ögrönlar

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ONLY ONLFBRAVE - T-shirt med print - cloud dancer sodalite blå Vackra billiga damkläder
ONLY ONLMARGUERITE OFF SHOULDER - Sweatshirt - svart Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

ONLY ONLPOPTRASH - Tygbyxor - port royale Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPark Lane Parka YtterkläderPart Two Marona PU ÖgrönlarPassionata BROOKLYN - Briefs - corallin Vackra billiga damkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Persona by Marina Rinaldi VALLE Ögrönlar
Pieszak Melanie pant Byxor
Please Jeans SPORTY Byxor
Polo Ralph Lauren MARTINIQUE TANK SHELF BRA - Baddräkt - svart Vackra billiga damkläder

Viktigt!

Polo Ralph Lauren WOOL POLO CAR COAT Ytterkläder
Princesse tam.tam EPICE - Bygel-bh - svart marine Vackra billiga damkläder
Pulz Jeans Vienna L S Wrap Blouse Ögrönlar

Kontakt

Puma LOOSE TANK - Funktionströja - russet orange Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Q S designed by Vardagsklänning - olive Vackra billiga damkläder
Ragwear Plus EXCLUSIVE GLEN PRINTED MAXI SKIRT - Maxikjol - svart Vackra billiga damkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Reebok Classics CL R HZ UNISEX COVER UP Ögrönlar
Reebok TS WOVEN PANT Sweatpants

Stöd FARR!

River Island Smockat bikiniset

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

rosamunde DELICIA - blås - dusty rosa Vackra billiga damkläder

Vi gör Elektroniktidningen

Seafolly Active Multi Strap Hipster Badkläder Anne-Charlotte Sparrvik

Second Female Kokia Knit O neck Ögrönlar
Per Henricsson

Selected Femme SLFMARGERY MW ANKLE PANT B Byxor

Anna Wennberg

Selected Homme SLHSLIMSEL BIRDS SHIRT LS AOP B Ögrönlar

Jan Tångring

Six Ames GINE Byxor

Sloggi ZERO-ONE CHEEK HIP - Briefs - cognac Vackra billiga damkläder
Sonia Rykiel SWEATSHIRT Ögrönlar
Soyaconcept SC NINA Ytterkläder
Sportmax Code ULLA Jeans
Sail Racing POLE DOWN PARKA Ytterkläder
Samsøe & Samsøe Carola o n 10126 Ögrönlar TMS 2019
Samsøe & Samsøe Raven dress aop 6434 Klänningar
SAVAGE X FENTY HIGH LEG - Briefs - rifle grön Vackra billiga damkläder
Schmuddelwedda SOFTSHELL-ANORAK - Outdoorjacka - svart Vackra billiga damkläder pickering maj
Scotch & Soda Jersey printed tee Ögrönlar Max & Co. DORSO Klänningar