BOSS Business Wear Crosstown P_Card hol Plånböcker


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Adidas VS QT Vulc W alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Adidas Originals Swift Run alltid billig frakt
Diesel Men blåSTAR belt Bälten

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBag N Noun NOUN POST Axelremsväska dark grön Herraccessoarer Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt ODD MOLLY rosa mandela hair bandana Sjalar & halsdukar
Thomas Sabo ear studs Circles Large Smycken

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Magnetarmband Multis - Armband med magneter och germanium

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
MAX&Co. ANNA Kugrönväska pale gul

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 1 st Skruvbar näspiercing i 316L stål med Röd 3 mm CZODD MOLLY vivid vibration scarf Sjalar & halsdukarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Elegant klocka i svart med rödbrunt armband
Korthållare 11 kort - Plånbok i Aluminium - RFID-skydd - Blå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Even&Odd Skärp liliac gunmetal

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Royal RepubliQ TENACITY TOILETRY BAG Necessär svart Herraccessoarer
Pieces Cat eye-solglasögon med utskuren båge
1 Par Högstaberg Sport Strumpor - socks 39-42

På tisdagen godkände ministerrådetJulie Sandlau Signature earring guld SmyckenÄlg 3-Delad Stor Plånbok alltid billig fraktTory Burch LOGO TRAVELER SCARF Scarf royal navy den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
TWINSET SADDLE BELT Midjeskärp svart
Raaw by Trice Mandarin Moon scented candle Home

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLadies Evening Clutch Bag Satin Party Prom New Handbag anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Nike Hypervenom 3 Academy IC alltid billig frakt