Ralph Lauren Knit Double Breasted Blazer Ytterkläder Polo oivvkq1140-Damkläder

Svea Topp Jessica Tee - Röd - Dam River Island Svart jumpsuit med cape See by Chloé Tygbyxor - peppery röd Vackra billiga damkläder Spanx ONCORE - Body - soft nude Vackra billiga damkläder TFNC Petite  Grön jumpsuit med vida plisserade ben och bandeau-topp Vero Moda Bikini-bh vmFreedom Bikini Badeau - Vit - Dam Om oss  About / Advertise

Swedish Stockings Elin Premium tights 20D Strumpor & tights
Swegmark Mjuk bh - Brun - Dam

Vila Topp viCava S S Top - rosa - Dam

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Ted Baker MOLLEXI BadkläderTFNC Exclusive Grå maxiklänning med omlott smala axelband och fishtail-kjol till brudtärnanTFNC MADISSON MAXI - Festklänning - navy Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

TFNC Tall Mörkblå midiklänning för brudtärna med spetsdetalj
The Couture Club Svart t-shirt med röd folie-logga
The Lab 8978 Tessa Klänningar

ONLY ONLIRSTY MIX - T-shirt med print - cloud dancer Vackra billiga damkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.The North Face Fine 2 Grön t-shirtThe North Face 100 Glacier 1 4 Gul fleece med dragkedja endast hos Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",The North Face TANKEN TANK - T-shirt - bas - blå Vackra billiga damkläderTiger Mist LYLA - Långärmad tröja - vit Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Pieces PCDORITA COATIGAN - Kort kappa rock - dark grön Vackra billiga damkläder
Tiger of Sweden Boxershorts Ohlson 3-pack - Blå - Herr

PULL&BEAR MIT TASCHEN - A-linjekjol - brun Vackra billiga damkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Tiger of Sweden FARRELL Ögrönlar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Tiger of Sweden MATIAS ÖgrönlarTiger of Sweden STRETCH - Fodralklänning - light ink Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Topshop 3 PACK - String - svart Vackra billiga damkläderTopshop JAMIE NEW - Jeans Skinny Fit - vintage indigo Vackra billiga damkläderTopshop RELAXED HOODY - Luvtröja - brun Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Topshop Tall JONI - Jeans Skinny Fit - svart Vackra billiga damkläder
Tretorn Regnkappa Wings Monocrome Padded - Grön - Dam

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Triumph MAGIC WIRE LITE - Shapewear - coffee sugar Vackra billiga damkläderTriumph Streams of Pearls Maxi TrosorTwiin 90's Grön bikiniögrönl i ribbad och beskuren modell
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTWINTIP Långärmad tröja - orange Vackra billiga damkläderTWINTIP T-shirt med print - vit brun Vackra billiga damkläderTwist & Tango Kjol Debbie Skirt - Svart - Dam att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Twist & Tango Tröja Sonja Frill Sweater - Blå - Dam

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Valerie Omlottkjol Soya Skirt - Svart - Dam
Vans Svarta schackrutiga byxor med vida ben i avsmalnande modell

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Vans Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVero Moda Jeanskjol vmJasmin MR Slim Pencil Skirt - Blå - DamVero Moda Klänning vmGina LS V-neck Short Dress - Svart - DamVero Moda Maxikjol - night sky Vackra billiga damkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda Topp vmShane SS Top - Blå - Dam
Vero Moda Tunika - svart Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMvit - blås - svart Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMEVA LOOSE STRING PANTS - Träningsbyxor - medium grå Vackra billiga damkläder

Viktigt!

Vero Moda VMLEFILE - Stickad tröja - snow vit Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMSARAH - blås - snow vit Vackra billiga damkläder
Verona orange leopardmönstrad maxiklänning i jersey med långa ärmar och veck

Kontakt

grönbaudet Vid mammaklänning med spets - Röd - Dam

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Vila blås viLucy L S Shirt - Röd - Dam
Vila Fuskpäls viFaira Faux Teddy Coat - Grön - Dam

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Vila Klänning viDotly L S Dress - lila - Dam
Vila Maxiklänning viTaini S L - Blå - Dam

Stöd FARR!

Vila Topp viFaula L S Top - lila - Dam

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Vila Tröja viSolta Knit L S Top - Blå - Dam

Vi gör Elektroniktidningen

Vogue Ladies den pantyhose, Side Stripe 30 Strumpor & tights Anne-Charlotte Sparrvik

WAL G. PLUNGE NECKLINE WITH FLUTTER SLEEVES DRESS - Cocktailklänning - cobalt blå Vackra billiga damkläder
Per Henricsson

Warehouse Röd jumpsuit med öppen rygg

Anna Wennberg

Weekday Dark Mörkorange t-shirt

Jan Tångring

Weekday Svart sportig jumpsuit med skärp

Weekday HUGE DRESS - Jerseyklänning - multi-colouröd Vackra billiga damkläder
Weekend Max Mara GIUNTO Klänningar
Whyröd Jacka Hale Jacket - Svart - Dam
Wolf & Whistle Rödrandig kort bikiniögrönl för dig med fylligare byst endast hos
Vila VICLASS - Träningsbyxor - light grå Vackra billiga damkläder
Vila VILAIA - Skjortklänning - garden topiary Vackra billiga damkläder TMS 2019
Vila VIMIXI - T-shirt med print - dark olive Vackra billiga damkläder
Vila VIRIL L S KNIT DRESS NOOS Klänningar
Vila VITINNY SLEEVE DOLL DRESS - Jerseyklänning - total eclipse Vackra billiga damkläder pickering maj
lilaa by Mango NUDOS - Skjorta - marine blå Vackra billiga damkläder Svea Oxford Tee Ögrönlar