grön Herringbone Flannel Shirt Ögrönlar Eton oivpmj2132-Herrkläder

Part Two Orino PA Byxor Kaffe Dolores skirt Kjolar Masai Juno jacket Ögrönlar ODD MOLLY soft pace skirt Kjolar Q S designed by LANG - Jeans Skinny Fit - light-blå denim Vackra billiga damkläder Six Ames CHERYL Ögrönlar Om oss  About / Advertise

Part Two Petula BL Ögrönlar
Part Two Vardagsklänning - blå Vackra billiga damkläder

Tretorn ARCH JKT MEN Ytterkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Peak Performance MARGE CREW ÖgrönlarPeak Performance TEE - T-shirt med print - salute blå Vackra billiga damkläderPeak Performance W LINENTOP Ögrönlar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Peak Performance WARD PR L Ytterkläder
Pepe Jeans PIXIE - Jeans Skinny Fit - wz6 Vackra billiga damkläder
Persona by Marina Rinaldi OCEANIA Ögrönlar

Boss Casual Wear Takatja Ögrönlar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Pieces PCDITTE - Långärmad tröja - grape leaf Vackra billiga damkläderPieszak Diva cropped 3D excl. diamond grå Jeans Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Pieszak Paulina ankle metallic phyton SkinnbyxorPlease Jeans C SNAKE PRINT Byxor eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Desigual TS CANTERBURY Ögrönlar
Please Jeans SHIRT rosa MIL. Ögrönlar

French Connection ALEXIA CREPE JERSEY LS VNCK DR Klänningar

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Polo Ralph Lauren Classic Fit Denim Shirt Ögrönlar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av POSTYR POSLAURA SHIRT ÖgrönlarPrimakvinnor Maya gul bikini brief BadkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Pulz Jeans Kaya L S Blouse ÖgrönlarPulz Jeans Trisse L S T shirt ÖgrönlarPuma DELITE BRA - Sport-bh - vit Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Puma MODERN SPORTS FOLDUP LEGGING - Tights - svart pale rosa Vackra billiga damkläder
Puma Topp - bright peach Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Rains Base Jacket YtterkläderReebok Classics CL R SNAP TRACKPANTS JoggingbyxorReebok OS BO TANK Ögrönlar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättReplay Långärmad tröja - optical vit Vackra billiga damkläderRich & Royal Kofta - royal blå Vackra billiga damkläderRöhnisch HALTERNECK TOP Badkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Russell Athletic RU BOXY FIT CREW NECK SWEATSHIRT Ögrönlar

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Salomon GRID HZ MID HOODIE M Ögrönlar
Samsøe & Samsøe Fidelia jacket 10426 Ytterkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Samsøe & Samsøe Milly np shirt 10444 Ögrönlar

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotScotch & Soda Club Nomade hoody ÖgrönlarScotch & Soda Quilted parka jacket with soft corduroy hood lining YtterkläderSeafolly Antique Paisley Wrap Pant Byxor ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Selected Femme SLFRIFA SS ANKLE JUMPSUIT EX Jumpsuits
Selected Homme SLHSLIMNOLAN SHIRT LS MIX W Ögrönlar
Simone Pérèle PROMESSE SPACER 3D - Bygel-bh - anthrazit Vackra billiga damkläder
Skiny ADVANTAGE RIO 2 PACK - Briefs - smokerosa selection Vackra billiga damkläder

Viktigt!

Soft Rebels Ebba T shirt Ögrönlar
Sonia Rykiel PULL ML UNISEX Ögrönlar
Soyaconcept SC MALINE Klänningar

Kontakt

Spanx LOUNGERIE - Topp - vit Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Starter ST BILL PALE blåSH CLOUDCR Ögrönlar
Stig P Kamil Ögrönlar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Storm & Marie GRACE SK Kjolar
Sunseeker Indian Vibes Full Classic Pant Badkläder

Stöd FARR!

Superdry EMBOSSED S S POLO Ögrönlar

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry orange LABEL URBAN ZIPHOOD Ögrönlar

Vi gör Elektroniktidningen

Triumph Streams of Pearls WP Badkläder Anne-Charlotte Sparrvik

Twist & Tango Jennifer Dress Klänningar
Per Henricsson

Usha Vardagsklänning - dark röd Vackra billiga damkläder

Anna Wennberg

Vero Moda VMAMIO O NECK - Stickad tröja - lavendula Vackra billiga damkläder

Jan Tångring

Vero Moda VMLINE HIGHNECK - blås - misty rosa Vackra billiga damkläder

Vila VICINDA BLAZER Ytterkläder
Vila VINOAMA S S JUMPSUIT Jumpsuits
Volcom WALK ON BY - Parkas - svart Vackra billiga damkläder
WeSC 90s MIKE YARN DYE STRIPE Ögrönlar
Superdry Sport BOOMER CREW Ögrönlar
Superdry TRACK SQUAD CREW Ögrönlar TMS 2019
T by Alexander Wang SOFT FRENCH TERRY S S DRESS w ASYMMETRIC DRAPE Klänningar
Theory ZIP FRONT PENCIL.MOD Kjolar
Tiger of Sweden Jeans TRUTH ZIP Ytterkläder pickering maj
Tonsure Tee with chenille teddy head on print Ögrönlar Part Two Moya BL Ögrönlar