Angelie 238 grå Moon Jeggin, Pants Byxor FIVEUNITS oivpmj2365-Damkläder

Polo Ralph Lauren Big & Tall BASIC MESH SSL KNT Ögrönlar Lauren Ralph Lauren JERRI - Festklänning - light blå Vackra billiga damkläder Missguided SLEEVELESS BODYSUIT 2 PACK - Linne - lilac grå Vackra billiga damkläder Opus SEMKE - Långärmad tröja - true röd Vackra billiga damkläder Röhnisch RAIN JACKET Ytterkläder Sportmax Code NETTARE Klänningar Om oss  About / Advertise

Polo Ralph Lauren CLASSIC ATHLETIC FL LSL KNT Ytterkläder
Polo Ralph Lauren Dolman Wool Sweater Ögrönlar

Vero Moda VMDOTTY SHORT DRESS - Vardagsklänning - pristine röd Vackra billiga damkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Polo Ralph Lauren Swimwear Logo Icon Reversible Tall Triangle BadkläderPolo Ralph Lauren WESTERN JACQUARD POLO DB EXTN Kostymer & kavajerPOSTYR POSCAMILLA - Stickad tröja - placid blå Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

PrAna FOUNDATION WRAP - Huvtröja med dragkedja - light grå heather Vackra billiga damkläder
Primakvinnor SAFARI TAI BRIEF Trosor
Pulz Jeans Evelyn L S Blazer Ytterkläder

Casall Swirl tee Ögrönlar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Pulz Jeans PzAlfrida 3 4 sl. Shirt ÖgrönlarPuma Wild Pack I djurmönster Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",PUMA Cosmic Jacket TZ YtterkläderPuma HALTER NECK DRESS - Fodralklänning - gulden poppy Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Dguldthy Perkins HORN BUTTON THROUGH DRS - Fodralklänning - ochre Vackra billiga damkläder
PUMA PUMA x KENZA Parka Ytterkläder

GAP SWING - Stickad klänning - light grå marle Vackra billiga damkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Puma Topp - bright peach Vackra billiga damkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Raiski Sharon - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläderReebok Classics CL F FULL ZIP HOODIE ÖgrönlarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Reebok D Lux Bold Tight AOP Leggings & tightsReebok ThermoWarm Fitted Hoodie ÖgrönlarRésumé Hally Skirt Kjolar

Läs mer...
River Island Leopardmönstrad bikini med metalldetalj
Röhnisch FLATTERING SPORTSBRA - Sport-bh - svart Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Salomon AGILE LS TEE W ÖgrönlarSalomon SENSE ULTRA TEE M Poseidon ÖgrönlarSamsøe & Samsøe Hoff jacket 10616 Ytterkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSamsøe & Samsøe Nell pants 7968 ByxorSAND 3661 Prosa Top ÖgrönlarSAVAGE X FENTY HIGH WAISTED THONG - String - mahogany Vackra billiga damkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Schmuddelwedda 3 IN 1 - Parkas - grå Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Scotch & Soda HAWAIIAN FIT Shortsleeve shirt with knitted tape detail Ögrönlar
Scotch & Soda Short sleeve burnout tee Ögrönlar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Seafolly DD CUP HALTER - Bikiniögrönl - indigo Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSelected Homme SLHSLIM MYLOAL SAND CROP TROUSER B ByxorSignal Rocky Active Bomber YtterkläderSix Ames WILLY Ögrönlar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Soyaconcept SC NILLA Ögrönlar
Sportmax Code CESTINO Kjolar
Stay In Place Stability Bra A B Ögrönlar

Viktigt!

Stig P Mary Kjolar
Storm & Marie LYDIA JA Ytterkläder
Sunseeker Illustrated Fantasy Classic Badkläder

Kontakt

Superdry DRAGWAY PATCH DENIM L S SHIRT Ögrönlar

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Superdry NEVADA CROP HOOD Ögrönlar
Superdry SHOrödITCH BUTTN DWN L S SHIRT Ögrönlar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Superdry SUPERDRY GYM TECH HALF ZIP HOOD Ögrönlar
Svea Harley Jacket Ytterkläder

Stöd FARR!

The Lab 7523 Subira 2 Ytterkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Tiger of Sweden JACELYN P Kjolar

Vi gör Elektroniktidningen

Vero Moda VMMILDA ROLLNECK BUTTON - Stickad tröja - misty rosa melange Vackra billiga damkläder Anne-Charlotte Sparrvik

Vila VIDOTLY L S V NECK TOP Ögrönlar
Per Henricsson

Vila VIPARUS TRENCHCOAT Ytterkläder

Anna Wennberg

Vossen TEXAS - Morgonrock - gul Vackra billiga damkläder

Jan Tångring

Wemoto RATIONS PRINTED - A-linjekjol - darknavy burgundy Vackra billiga damkläder

Wiki LUX Tai Extension Badkläder
Won Hundröd Patti B 93 blå Jeans
Wrangler RETRO JACKET Ytterkläder
Essentials Curvy Vardagsklänning - winetasting Vackra billiga damkläder
Tiger of Sweden NOLTON Ögrönlar
Tretorn ARCH JKT WMN Ytterkläder TMS 2019
TWINTIP Stickad tröja - blå röd gul Vackra billiga damkläder
Twist & Tango Sheila Trousers Byxor
Valerie Wawe Top Badkläder pickering maj
Vero Moda VMBOCA 3 4 BLOUSE - blås - night sky Vackra billiga damkläder Please Jeans SKIRT LONG SCARLET ALERT Kjolar