French Connection CORNELL S LSS BLOK FRNT Klänningar SHEER oivpmj2482-Damkläder

Primakvinnor FREEDOM BH ar Lee Jeans LONG LINE RIDER Ytterkläder Morris Madeleine Knit Ögrönlar Part Two Ozaka I JE Jeans Samsøe & Samsøe Cara cardigan 9901 Ytterkläder Storm & Marie FUTURE TEE Ögrönlar Om oss  About / Advertise

Princesse tam.tam MONICA - Triangel-bh - svart Vackra billiga damkläder
Pulz Jeans Esther S S Blouse Ögrönlar

Vila VILUCY FLOUNCE - blås - navy blazer Vackra billiga damkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Puma CLASSICS LOGO TANK - Linne - blå Vackra billiga damkläderPuma ELITE SPEED - Tights - svart-fair aqua Vackra billiga damkläderPuma ICONIC 2 PACK - String - grå Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

PUMA Pace Savannah Ögrönlar
PUMA SG X PUMA Dress Klänningar
Q S designed by KURZARM - T-shirt med print - rosa Vackra billiga damkläder

Cheap Monday Tight Off blå Jeans

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Rabens Saloner Camouflage drawstring pant ByxorRag & bone DRE CAPRI Jeans Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Ragwear BOLIVIA ORGANIC - T-shirt med print - dusty blå Vackra billiga damkläderRaiine SALINA T SHIRT Ögrönlar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Eivy ICECOLD WINTER TIGHTS - Långkalsonger - svart Vackra billiga damkläder
Reebok Classic GIGI FOR REEBOK TRACK PANTS - Träningsbyxor - vit Vackra billiga damkläder

Gina Tricot Bea smock top Ögrönlar

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Reebok Classics CL V Crewneck Jumper Ögrönlar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Rich & Royal HEAVY LONGSLEEVE - Långärmad tröja - autumn guld Vackra billiga damkläderRODEBJER NAHUA LEAVES ÖgrönlarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Röhnisch UPLIFT TIGHTS Leggings & tightsRussell Athletic RU MIKE LARGE CHENILLE HOODY ÖgrönlarS.Oliver Långärmad tröja - creme Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Salomon COMET FZ HOODIE W vit Ögrönlar
Samsøe & Samsøe Aboha jacket 10480 Ytterkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. SAND 3137 Beverly ÖgrönlarSAVAGE X FENTY DRESS - Nattlinne - gul svart Vackra billiga damkläderSAVAGE X FENTY THONG - String - cacao Vackra billiga damkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättScotch & Soda All over printed batik shirt ÖgrönlarScotch & Soda Cotton shirt ÖgrönlarScotch & Soda Nylon bomber Ytterkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Scotch & Soda Velvet corduroy mini skirt with side tie detail Kjolar

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Second Female Malika Knit Dress Klänningar
Selected Femme SLFALVA LS WRAP DRESS EX Klänningar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Selected Femme SLFTESS LS KNIT T NECK KA Ögrönlar

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSloggi FEEL HIPSTER EX - Shapewear - cool ice Vackra billiga damkläderSoft Rebels Rebecca Dress KlänningarSoyaconcept DOLLIE - Kofta - blå sky Vackra billiga damkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Stand Noemie Jacket Ytterkläder
Stig P Badia Klänningar
Storm & Marie AIA BL_SOLID Ögrönlar
Strellson 11 Santos 10005798 Ögrönlar

Viktigt!

Superdry BECCY SWEAT DRESS Klänningar
Superdry JERSEY AOP POCKET POLO Ögrönlar
Superdry QUILTED UTILITY BOMBER Ytterkläder

Kontakt

Superdry Sport GYM TECH CUT CREW Ögrönlar

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Superdry ULTIMATE UNIVRSTY OXFORD SHIRT Ögrönlar
T by Alexander Wang TRACK PANT OPTIC vit Byxor

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Theory RELAXED V MAXI.MODER Klänningar
Tiger of Sweden Jeans ROCK. Sweatshirts

Stöd FARR!

Tigerlily Eco Estera Vändbar bikini

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Triumph CONTOURING SENSATION - T-shirt-bh - beige Vackra billiga damkläder

Vi gör Elektroniktidningen

Vila VIRIBA SKIRT - A-linjekjol - racing röd Vackra billiga damkläder Anne-Charlotte Sparrvik

WAL G. BUTTON SIDE MIDI - Fodralklänning - grön Vackra billiga damkläder
Per Henricsson

WeSC BLOCK T SHIRT Ögrönlar

Anna Wennberg

Wiki Push up de Luxe Badkläder

Jan Tångring

Won Hundröd Pearl Distressed blå Jeans

Wrangler RETRO CROP FLARE Jeans
Essentials Curvy Jeans slim fit - svart Vackra billiga damkläder
Zizzi MLUCCA, 3 4, BLOUSE BOO Ögrönlar
4505 Vävda träningsbyxor med stretch
Twist & Tango Allison Blouse Ögrönlar
United Färgs of Benetton H S POLO SHIRT Ögrönlar TMS 2019
Vanessa Bruno LAUREA Klänningar
Vero Moda VMCHELIA 3 4 - blås - svart Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMPLATIN MARGA SHORT DOWN JACKET BOOS Ytterkläder pickering maj
Vila VIGINGHA STRAP CROPPED JUMPSUIT Jumpsuits Pretty Polly PP BAROQUE PRINT TIGHTS Strumpor & tights