Röhnisch SHAPE STRIPE TIGHTS Leggings & tights oivvkq2707-Damkläder

Vila blås viBowly 3 4 Top - Blå - Dam Sons of Owen Skjorta med struktur - Grå - Herr Svea Topp Fina Tee - Blå - Dam Vans Classic Svart sweatshirt med logga Vila Klänning viAlli S L Dress - rosa - Dam Weekday SOLEIL SWIMSUIT - Baddräkt - orange Vackra billiga damkläder Om oss  About / Advertise

Vila blås viLouella L S Bow Sleeve Top - Svart - Dam
Vila blås viSanka L S Shirt - Vit - Dam

Adidas Performance RESPONSE LONG - Tights - svart Träningskläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Vila Jacka i konstläder - peach blåsh Vackra billiga damkläderVila Kappa viAlanis Coat - rosa - DamVila Kjol viJulie Skirt - Natur - Dam sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Vila Klänning viDotly L S Dress - lila - Dam
Vila Klänning viOda S S Midi - Svart - Dam
Vila Linne - dark-blå denim Vackra billiga damkläder

PULL&BEAR Fodralklänning - svart Vackra billiga damkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Vila Maxiklänning viNaura Monaria L S Ancle Dress - rosa - DamVila Sammetsklänning viSienna Dress - Blå - Dam Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Vila Spetstopp viStasia S S Lace Top - Vit - DamVila Topp viHilda S S Top - Röd - Dam eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

RIPNDIP Grön t-shirt med blockfärgade paneler
Vila Topp viNoel S S V-neck - Vit - Dam

Scotch & Soda Parkas med teddyfoder - Grå - Herr

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Vila Tröja viKatay Knit New Stripe L S Top - rosa - Dam

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Vila VIGANUA PHYTAS S S T SHIRT ÖgrönlarVila VILAIA - blås - emberglow Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Vila VILUCY - blås - grön Vackra billiga damkläderVila VIMILENA 3 4 DRESS KlänningarVila VINOEL TANK - Linne - svart Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Vila VIRIL - Stickad klänning - svart Vackra billiga damkläder
Vila VISOFINA - Shorts - rosa smoke Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. lilaa by Mango Message cotton t shirt Ögrönlarlilaa by Mango Striped pyjama style shirt ÖgrönlarVogue Ladies den pantyhose, Sideria Sandalett 17den Strumpor & tights
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättVossen PALERMO - Morgonrock - winternight Vackra billiga damkläderWAL G. V NECK MIDI - Fodralklänning - multi-colouröd Vackra billiga damkläderWarehouse Flerfärgad hundtandsmönstrad kjol att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Warehouse Zebramönstrade shorts med skärp

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Weekday Limited Collection Mom jeans i ekologisk bomull med söm framtill och slits i fållen
Weekday Svarta vida byxor med dragkedja framtill

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Weekday BIKE - Shorts - brun Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotWhyröd Klänning Fonda Dress - Röd - DamWild Honey Swingklänning med broderiWolford Nude 8 Tights Strumpor & tights ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Y.A.S Klänning Yasuma Short Dress - Blå - Dam
YAS YASCOMO JUMPSUIT Jumpsuits
Zadig & Voltaire paula band pantalon Byxor

Viktigt!

Essentials Curvy blås - offvit Vackra billiga damkläder
Essentials Maternity Jeans Skinny Fit - vintage blå denim Vackra billiga damkläder
Essentials T-shirt med print - vit maritime blå Vackra billiga damkläder

Kontakt

Zizzi Byxor mMarocco Cropped Pant - Svart - Dam

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Zizzi Knytblås XAnna L S Detail Blouse - rosa - Dam
Zizzi Topp vmIra S L Tank Top - Svart - Dam

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Zulu & Zephyr Randig strandskjorta
Adidas Performance BASE TEE - T-shirt - bas - vit melange svart Träningskläder

Stöd FARR!

Adidas Performance RUN TEE - T-shirt med print - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Adidas Performance Vindjacka - svart Träningskläder

Vi gör Elektroniktidningen

Onzie MUDRA BRA - Sport-bh - volcanic Vackra billiga damkläder Anne-Charlotte Sparrvik

Original Penguin Grön oxfordskjorta med farfarskrage och märkeslogga
Per Henricsson

OYSHO Kofta - rosa Vackra billiga damkläder

Anna Wennberg

Panos Emporio Bikini-bh Zenith Calypso - Grön - Dam

Jan Tångring

Parlez - Anderson - Grå huvtröja med brodering och logga

Passionata GEORGIA - Push up-bh - svart Vackra billiga damkläder
Peak Performance AUSTINPO Ögrönlar
Penfield Augusta Svart t-shirt med bergslogga framtill
Phax Bikinitrosa Full Samburu - Dam
ONLY ONLJOYCE LS BOMBER NOOS Ögrönlar
ONLY ONLNEW FLORENCE - Shorts - mars röd Vackra billiga damkläder TMS 2019
ONLY ONLPOPTRASH - Tygbyxor - night sky Vackra billiga damkläder
ONLY onlTRAIN RAINCOAT OTW NOOS Ytterkläder
ONLY RAIN - Jeans Skinny Fit - gul Vackra billiga damkläder pickering maj
Only Topp onlMie S S V-neck - Svart - Dam Vila A-linjekjol - rosa smoke Vackra billiga damkläder