En person skottskadad i Landskrona

Topman MUSCLE ROLLER - T-shirt - bas - vit Herrkläder

BROTTSLIGHET. En person har skadats i en skottlossning i Landskrona uppger polisen på sin hemsida. Personen förs med ambulans till sjukhus och ett område har spärrats av i centrala Landskrona. Polisen larmades till platsen efter att flera personer hört höga smällar.

Polisen

Komfortbh vit - EKO alltid billig frakt

Umbro GAME DAY SHORT - Träningsshorts - blazing gul ibiza blå goji berry Träningskläder

Urban Classics BLOCK SWIM - Surfshorts - svart HerrkläderUrban Classics TWO IN ONE SWIM - Surfshorts - fireröd vit svart HerrkläderVaude ME TAMARO - Funktionströja - eclipse Träningskläder  Vackra STAY - UPS EXTRA Bröd SPETSKANT 3 FÄRGER

Försäkringskassans utgifter ökar

Wood Wood ACE - T-shirt med print - off-vit Herrkläder

Försäkringskassan presenterade idag Hummel HMLGO BERMUDA SHORTS WOMAN - Träningsshorts - grå melange Bra att bära bekvämt Träningskläder om sina utgifter.

Wrangler Skjorta - dark blå HerrkläderYour Turn Active Sweatshirt - mottled grå Träningskläder ODLO STAND UP COLLAR FULL ZIP FUJIN PRINT - T-shirt med print - plum perfect retro Bra att bära bekvämt Träningskläder

Limited Sports TALLIN - Funktionströja - skyblå vit popstar Bra att bära bekvämt Träningskläder

2 Pack Högstaberg Kalsonger -Boxer Shorts -svart färg

INRIKES. Ukrainskan Iryna Zamanova skadades svårt vid terrorattacken på Drottninggatan och ska utvisas. Terrordådet var delvis svenska statens fel eftersom terroristen och mördaren Rakhmat Akilov fått ett utvisningsbeslut men trots det var kvar i landet.  Läs mer