Sweatshirt - vit melange Vackra billiga damkläder Dreimaster oivpmj1932-Fashion Kläder

ONLY ONLRAMONA PIPING PANT - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder J. Lindeberg Loden 77 Bonded Wool Ytterkläder Mads Nørgaard Stretch Boutique Lizippa Leggings & tights NN07 Wyatt Goretex 8204 Ytterkläder Polo Ralph Lauren Slim Washable Merino Sweater Ögrönlar Seafolly Multi Rouleau Bralette Badkläder Om oss  About / Advertise

ONLY ONLSAMANTHA 3 4 OFF SHOULDER - blås - cloud dancer Vackra billiga damkläder
ONLY ONLSKYRIA SKIRT - Minikjol - svart Vackra billiga damkläder

Svea Franklin jacket Ytterkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Onzie LA FEMME BRA - Sport-bh - apricot Vackra billiga damkläderOpus JALINKA CHECK - Blazer - cloudy sun Vackra billiga damkläderOscar Jacobson Ariel Full zip Ögrönlar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Pajar PA CHRISSY FAUX FUR Ytterkläder
Panos Emporio INTENSE LYDIA NAVY Badkläder
Park Lane Blazer Ytterkläder

Becksöndergaard GLITTER DEAN SUMMER CHECK - Strumpor - orange Vackra billiga damkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Part Two Ernada OTW YtterkläderPart Two Koa BL Ögrönlar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Part Two Mindy BL ÖgrönlarPart Two Paulille BL Ögrönlar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Day Birger et Mikkelsen Day Liza Klänningar
Passionata ENJOY - Bygel-bh - svart Vackra billiga damkläder

FILA NERY TRACK PANTS Sweatpants

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Peak Performance DEAN MILIS Ögrönlar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Persona by Marina Rinaldi DAVANTI KlänningarPieces PCDITTE - Långärmad tröja - grape leaf Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Pieszak Ghita frill dress KlänningarPlease Jeans C BABY COD. ByxorPlease Jeans SKIRT LONG SCARLET ALERT Kjolar

Läs mer...
Polo Ralph Lauren Crest Down Vest Ytterkläder
Polo Ralph Lauren Pointelle Wool Sweater Dress Klänningar

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Pull&Bear Pacific Krinklad bikini i asymmetrisk modellPulz Jeans PZSARA L S Cardigan ÖgrönlarPuma COSMIC BRA - Sport-bh - ponderosa pine pale rosa Vackra billiga damkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPUMA Luxe Jacket ÖgrönlarPUMA TZ Hoody ÖgrönlarRabens Saloner Tiedye hoodie Ögrönlar att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Raiine ARCADIA DENIM JACKET Ytterkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Reebok GRAPHIC TEE - T-shirt med print - medium grå heather Vackra billiga damkläder
Regatta HAMARA - Hardshelljacka - ceramic Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Rich & Royal Kofta - royal blå Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSalomon XA TEE W DESERT FLOWER ÖgrönlarSamsøe & Samsøe Liam NV 10209 ÖgrönlarSamsøe & Samsøe Vinda jacket 10143 Ytterkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Scotch & Soda Clean sweat in brushed felpa quality with contrast inside Ögrönlar
Scotch & Soda REGULAR FIT Shirt in bonded yarn dyed quality Ögrönlar
Seafolly C D Bandeau Maillot Badkläder

Viktigt!

Selected Femme SLFBELLA - Stickad tröja - firöd brick Vackra billiga damkläder
Selected Homme SHDTWOSEL AIR SHIRT LS AOP NOOS Ögrönlar
Signal Gaston CP Polo Ögrönlar

Kontakt

Six Ames NELLY SOLID Ögrönlar

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Sloggi FEEL HIPSTER EX - Shapewear - papaya Vackra billiga damkläder
Soft Rebels Tess Blazer Ytterkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Soyaconcept SC FELICITY AOP Klänningar
Soyaconcept SC SANELA Ögrönlar

Stöd FARR!

Stand Estelle Coat Ytterkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Stig P Carrie Klänningar

Vi gör Elektroniktidningen

Ted Baker ARKTIC Badkläder Anne-Charlotte Sparrvik

Tiger of Sweden DELARA_2 Ytterkläder
Per Henricsson

Tiger of Sweden MERISTEM Ögrönlar

Anna Wennberg

Tracks by Les Deux Woherrar Long Tight KALMAR Leggings & tights

Jan Tångring

TWINTIP Stickad tröja - sand Vackra billiga damkläder

Umbro Projects LOGO CREW - Sweatshirt - svart riot röd Vackra billiga damkläder
VANS CALI NATIVE TRACK PANT Byxor
Vero Moda VMDOFFY STRUCTURE - Stickad tröja - misty rosa Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMTIRSA SINGLET - Linne - ivy grön Vackra billiga damkläder
Storm & Marie FLASH LDR Klänningar
Sunseeker Indian Vibes Full Classic Pant Badkläder TMS 2019
Superdry FJORD OVOID PARKA Ytterkläder
Superdry PIGMENT DENIM MIX BOMBER Ytterkläder
Superdry Sport CORE SPORT JOGGERS Sweatpants pickering maj