Ralph Lauren T-shirt - bas - powder blå Vackra billiga damkläder Polo oivvkq1257-Fashion Kläder

The Couture Club Ribbad t-shirt med logga Röhnisch ACTIVE SHORT SKORT Kjolar Selected Femme SLFSTANDARD TEE SEASONAL - Långärmad tröja - peacoat bright vit Vackra billiga damkläder STINE GOYA Aileen, 516 Wallpaper Silk Byxor Tiger of Sweden blås Biann C Shirt - Svart - Dam Vero Moda Kjol vmGrace 7 8 Skirt - Vit - Dam Om oss  About / Advertise

The East Order Sophie Midiklänning
The Lab 3134 Cathrine Klänningar

Vila VIDREAMERS PURE - T-shirt - bas - surf the web Vackra billiga damkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,The North Face LIGHT TANK - Linne - svart Vackra billiga damkläderThe Ragged Priest Rutig maxiklänning med slits i sidan och dragkedjaTiger of Sweden Tigermönstrad jacka sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Tiger of Sweden blås Shino Sc Top - Svart - Dam
Tiger of Sweden CORMANI HL Ytterkläder
Tiger of Sweden Jacka Khioni Con - Natur - Dam

ONLY onlRILEY L S ANKLE JUMPSUIT Jumpsuits

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Tiger of Sweden Jeans ELVY ÖgrönlarTiger of Sweden Jeans NICE Ögrönlar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Tiger of Sweden JEXTON Kostymer & kavajerTiger of Sweden Klänning Ziatra Dress - Grön - Dam eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Polo Ralph Lauren Blå hawaiimönstrad t-shirt med ficka och spelarlogga
Tiger of Sweden Paljettklänning Azha Dress - Svart - Dam

PUMA 4Keeps Bra M BH ar

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Tiger of Sweden Topp Deira - Grön - Dam

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Topshop SPLIT UTILITY MIDI - Pennkjol - navy Vackra billiga damkläderTotême MONT vit ÖgrönlarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Triumph Amourette Charm Hipster TrosorTriumph Bikinitrosa Moonlight Palms Midi - Vit - DamTriumph CONTOUR SENSATION - Body - nude beige Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Triumph Modern Feeling W BH ar
Triumph TOUCH OF TAI 2 PACK - Briefs - svart Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. TWINTIP T-shirt med print - dark röd vit Vackra billiga damkläderTwist & Tango Irene Top ÖgrönlarTwist & Tango Skjorta Philippa Shirt - Blå - Dam
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättUNIQUE21 Byxor med kontrastben smal passform och slits framtill del av setUrban Classics LADIES HOTPANTS - Jeansshorts - vit Vackra billiga damkläderVanity Fair Lingerie vitBRIEF - Briefs - powder Vackra billiga damkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vans FLYING V CREW TEE - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda 2 PACK - Linne - bright vit Vackra billiga damkläder
Vero Moda blås vmRaja 3 4 Top - Röd - Dam

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Vero Moda Curve Bikerjacka vmShila Short Leather Jacket Curve - Svart - Dam

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVero Moda Regnkappa vmFriday 3 4 Coated Jacket - Gul - DamVero Moda Tall Stentvättade mom-jeans med hög midjaVero Moda Topp vmPower L S Top - Svart - Dam ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda VMELLI EMBRODIERY TIE BLOUSE - Långärmad tröja - ombre blå vit Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMJUDY SINGLET - Linne - ivy grön Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMREBECCA ANKLE DRESS - Maxiklänning - light grå Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMVERODONA - Kort kappa rock - dark blå Vackra billiga damkläder

Viktigt!

Versus Versace kvinnor SLIM - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder
Vila 2 PACK - Maxiklänning - dark blå svart Vackra billiga damkläder
Vila Byxor viMavia Cropped Pant - Vit - Dam

Kontakt

Vila Kappa viLus Jacket - Svart - Dam

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Vila Klänning viTinny Dress - Vit - Dam
Vila Skjorta viLinnan 3 4 Long Shirt - Grön - Dam

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Vila Topp viMsa S S T-shirt - Vit - Dam
Vila VIATETSY L S KNOT T SHIRT Ögrönlar

Stöd FARR!

Vila VIDREAMERS PURE - T-shirt med print - pepper grön optical snow Vackra billiga damkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Vila VILOSANTA GINGHAM RW 7 8 LEGGING Leggings & tights

Vi gör Elektroniktidningen

Warehouse Svart ribbad bikiniögrönl i bröd bandeau-modell Anne-Charlotte Sparrvik

Weekday Frank Mintgrön Full moon -t-shirt
Per Henricsson

Weekday Svarta byxor med vida ben

Anna Wennberg

Weekday HUGE CROPPED - Sweatshirt - grå melange Vackra billiga damkläder

Jan Tångring

Weekend Max Mara LINA Klänningar

Whyröd Jacka Gallagher - Grön - Herr
Wolf & Whistle Leopardmönstrade leggings Endast hos
Wonderbra Bh Perfect Strapless Refined - Vit - Dam
Wrangler Jeans Spencer - Blå - Herr
Vila VINAJA NEW LONG - Kofta - pepper grön Vackra billiga damkläder
Vila VISELACE - Sweatshirt - navy blazer Vackra billiga damkläder TMS 2019
lilaa by Mango Animal print blouse Ögrönlar
lilaa by Mango Ribbed knit sweater Ögrönlar
Vogue Strumpbyxa Sensual Touch 20 den - Svart - Dam pickering maj
Wallis ANIMAL MIDI HANKY SKIRT - A-linjekjol - röd Vackra billiga damkläder TH&TH CECELIA - Festklänning - rosaberry Vackra billiga damkläder